Burasý ilk hazým yerleri, alanlara baktýðýmýzda beklenti olduðu aþikar. Ben 50 den ziyade 0,55 üstünde dikkat etmeli düþüncesindeyim. Grafik çalýþýrsa 0,60 - 0,70 - 0,80 yapabilecek durumda . Allah, hayorlýsýný nasip etsin diyelim.
Burasý ilk hazým yerleri, alanlara baktýðýmýzda beklenti olduðu aþikar. Ben 50 den ziyade 0,55 üstünde dikkat etmeli düþüncesindeyim. Grafik çalýþýrsa 0,60 - 0,70 - 0,80 yapabilecek durumda . Allah, hayorlýsýný nasip etsin diyelim.
Teknik grafik de destek direnç paylasacak varmi
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým hýcbýr sekýlde yatýrým tavsýyesý degýldýr. Tamamen saçmalamadýr.
Yatýrým Tavsiyelerini sadece Yatýrým Danýþmanlýðý Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alýnýz.
Bu hissede teknik hikaye yalnýz bana göre gitmek istiyorsa sonraki duraðý 52,biliyorsun turizm kan aðlýyor bu hissede 0,80 lerde zarar ettiðimi bilirim ben dönüþe geçince hemen satmýþtým habire düþmüþtü,en son 35 alýp 34 vermiþtim aldýðým günlerde uyarý aldýlar tek kademe zararla hemen kaçtým nolur nolmaz diye sonra çýkýþa geçmiþti listemden silmiþtim en çok artanlarda gördüðüm için yazýyorum,hissede zararla bekleyenler için inþallah 52yi geçer 60-70-80 konuþulabilir o zamandan beri bekleyenler için inþallah haftaya çýkýþ devam eder,tekstil ve tacirler satýþa devam edecektir tera yapýkredi devam ederse yada yeni birileri el atarsa yola devam eder,bana soracak olursanýz alýrmýyým?35 ye aldýðýmda 2 kademede satarým diye düþünmüþtüm þuan asla bulaþmam 52 üzerine giderse 2-3 kademe için bakarým dönerse yine almam yine silerim
Kesinlikle kiþisel düþüncemdir elinde olana bol þans
Teþekkürler deðerli yorumunuz için. Bende beklicem bakalým inþ 60 li seviyelere gelir bu hafta
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým hýcbýr sekýlde yatýrým tavsýyesý degýldýr. Tamamen saçmalamadýr.
Yatýrým Tavsiyelerini sadece Yatýrým Danýþmanlýðý Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alýnýz.
Benim tahminim, gidecek olsa Cuma günü operasyonu daha erken baþlatýp tavan kapatýrdý veya en azýndan 48 kaldýrýrdý fakat yapmadý, 46 geri geldi. Ben tekrar çýktýðý yerlere geri gelmesini bekliyorum.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yer Ýmleri