ATATÜRK DÜŞMANI VATAN HAİNLERİNİ BİR TARAFA BIRAKIYORUM...

şimdiki genelkurmay başkanı bilgilendirmek için yazıyorum...

konu bu;

şimdi bazı konuları zatı alinize aktarmak istiyorum..

Köken

Anzac (Australia and New Zealand Army Corps / Avustralya ve Yeni Zelanda Kolordusu)

Birinci Dünya Savaşı’nda, İngilizlere destek vermek amacıyla oluşturulan birliklere ANZAK (Anzac) adı verilmiştir. Avustralya ve Yeni Zelanda Kolordusu anlamına gelen (Avustralia and New Zeland Army Corps) kelimelerinin baş harflerinden meydana gelmiş bir kısaltmadır.

Çanakkale de karşımıza çıkanlar ağırlıklı olarak bunlardı...

AVUSTURALYA...YENİ ZELANDA..İNGİLTERE...

sanırım siz de Çanakkale de ATATÜRK diye biri yok sanıyorsunuz..haklısınız yoktu..o zaman YARBAY MUSTAFA KEMAL di...19 CU KOLORDU KOMUTANI...daha sonra sonra Çanakkale de PAŞA oldu...uzun uzun Çanakkale de neler yaşandığını anlatmayacağım...

size göre Çanakkale de olmayan MUSTAFA KEMAL ,belki inanmayacaksınız ama düşmanlarına göre oradaydı.. ve belki yine inanmayacaksınız ama düşmanları kendisine saygı duyuyorlardı...

nasıl mı..?

burası YENİZELANDA..ÜLKEMİZDEN YAKLAŞIK 20.000 KM UZAKTA...

burası AVUSTURALYA..ÜLKEMİZDEN YAKLAŞIK 18.000 KM UZAKTA...

burası İNGİLTERE..ÜLKEMİZDEN YAKLAŞIK 3.000 KM UZAKTA...

sizce,Çanakkale de ülkemize saldıran bu devletler neden ATATÜRK ün heykellerini diktiler ve dahi, Çanakkale de savaşın başlaması ve zafer ile sonuçlanması için elinden gelen herşeyi yapan bu ingiliz devlet adamı neden bu sözleri sarf etti...?

MUSTAFA KEMAL ÇANAKKALE DE OLMADIĞI İÇİN Mİ..?

sizce,başka bir subayın ve Türk devlet adamının,savaştığı düşmanları tarafından ya da dost olduğu devletler tarafından bir daha heykelinin dikilme imkanı var mıdır...

içinde bulunduğunuz ordu teşkilatını kuran ve böylesine büyük değerlere sahip olan bir MESLEKTAŞINIZA -her ne sebepten olursa olsun- neden bu tür bir davranışta bulunduğunuzu anlayabilmiş değilim...