Sayfa 54/95 İlkİlk ... 444525354555664 ... SonSon
Arama sonucu : 753 madde; 425 - 432 arası.

Konu: (kod rakamlar)==>izmir'in dağlarında çiçekler açar..

Alıntı Originally Posted by citiwan Yazıyı Oku
    Grafikten de anlaşıldığı üzere ekonomik daralma dönemlerinde bütçe gelirlerindeki artış bütçe giderlerindeki artışa paralel performans gösteremediği için, bir nevi yüksek dış borçlanmaya dayalı yüksek tüketimden vergi adı altında Devletin aldığı pay ekonomik daralma dönemlerinde güçlü performans sergileyemediğinden, ödenenden daha fazla borç alınmak durumunda kalınmaktadır.

Son aylarda büyümeyi teşvik etmek için alınan tedbirler yüksek borçlanma ile tüketimi devam ettirmeye, günü kurtarmaya ve saadet zincirini sürdürmeye yöneliktir. Sürdürülebilir bir büyüme anlayışından uzaktır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    https://www.youtube.com/watch?v=7jxuiDKBxg4 biraz kulaklarımızın pası silinsin...nede olsa hemşerim...izmir marşını güzel söylemiş tekrar dinleyelim

3. 18 Mart 1915
    Tarihimizdeki dönemlerden birisi hem de ne dönem
    ne mücadele,
    düşmanlıkla gelenlere;
    vatan savunmasının kahramanlığın ne olduğunun gösterilmesi kadar,
    insan olmanın ne demek olduğunun da gösterilmesi
    bize kalan taşınması ne kadar zor bir miras
    ne kadar yuksek bir çıta
    RUHLARI ŞAD OLSUN
    "BİZ YERİMİZDE DURUYORUZ PİYASALARDA YERİNDE DURSUN EFENDİM" E.ÖZİNCE

4. ATATÜRK DÜŞMANI VATAN HAİNLERİNİ BİR TARAFA BIRAKIYORUM...

şimdiki genelkurmay başkanı bilgilendirmek için yazıyorum...

konu bu;

şimdi bazı konuları zatı alinize aktarmak istiyorum..

Köken

Anzac (Australia and New Zealand Army Corps / Avustralya ve Yeni Zelanda Kolordusu)

Birinci Dünya Savaşı’nda, İngilizlere destek vermek amacıyla oluşturulan birliklere ANZAK (Anzac) adı verilmiştir. Avustralya ve Yeni Zelanda Kolordusu anlamına gelen (Avustralia and New Zeland Army Corps) kelimelerinin baş harflerinden meydana gelmiş bir kısaltmadır.

Çanakkale de karşımıza çıkanlar ağırlıklı olarak bunlardı...

AVUSTURALYA...YENİ ZELANDA..İNGİLTERE...

sanırım siz de Çanakkale de ATATÜRK diye biri yok sanıyorsunuz..haklısınız yoktu..o zaman YARBAY MUSTAFA KEMAL di...19 CU KOLORDU KOMUTANI...daha sonra sonra Çanakkale de PAŞA oldu...uzun uzun Çanakkale de neler yaşandığını anlatmayacağım...

size göre Çanakkale de olmayan MUSTAFA KEMAL ,belki inanmayacaksınız ama düşmanlarına göre oradaydı.. ve belki yine inanmayacaksınız ama düşmanları kendisine saygı duyuyorlardı...

nasıl mı..?

burası YENİZELANDA..ÜLKEMİZDEN YAKLAŞIK 20.000 KM UZAKTA...

burası AVUSTURALYA..ÜLKEMİZDEN YAKLAŞIK 18.000 KM UZAKTA...

burası İNGİLTERE..ÜLKEMİZDEN YAKLAŞIK 3.000 KM UZAKTA...

sizce,Çanakkale de ülkemize saldıran bu devletler neden ATATÜRK ün heykellerini diktiler ve dahi, Çanakkale de savaşın başlaması ve zafer ile sonuçlanması için elinden gelen herşeyi yapan bu ingiliz devlet adamı neden bu sözleri sarf etti...?

MUSTAFA KEMAL ÇANAKKALE DE OLMADIĞI İÇİN Mİ..?

sizce,başka bir subayın ve Türk devlet adamının,savaştığı düşmanları tarafından ya da dost olduğu devletler tarafından bir daha heykelinin dikilme imkanı var mıdır...

içinde bulunduğunuz ordu teşkilatını kuran ve böylesine büyük değerlere sahip olan bir MESLEKTAŞINIZA -her ne sebepten olursa olsun- neden bu tür bir davranışta bulunduğunuzu anlayabilmiş değilim...

5. Şehitler
    Nazım Hikmet Ran

Şehitler, Kuvâyi Milliye şehitleri,
    mezardan çıkmanın vaktidir!
    Sakarya'da, İnönü'nde, Afyon'dakiler
    Dumlupınar'dakiler de elbet
    ve de Aydın'da, Antep'te vurulup düşenler,
    siz toprak altında ulu köklerimizsiniz
    yatarsınız al kanlar içinde.
    siz toprak altında derin uykudayken
    düşmanı çağırdılar,
    satıldık, uyanın!
    Biz toprak üstünde derin uykulardayız,
    kalkıp uyandırın bizi!
    uyandırın bizi!
    mezardan çıkmanın vaktidir!

6. Törenin tamamı...Öyle face'de, twittır'da okuduklarınızla yorum yapmayınız lütfen...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

,, yatırım tavsiyesi değildirrr.

8.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku

Törenin tamamı...Öyle face'de, twittır'da okuduklarınızla yorum yapmayınız lütfen...
    kendileri çalmışlar..kendileri oynamışlar...salonda kendi kendilerine yaptıkları tören onları ilgilendirir..

önemli olan; halka ilettikleri mesaj kısmıdır...

o mesaj da şu şekildedir;

oysa daha önceki afişleri şu şekilde olmuştu...

ve bu haber face de twetter da değil, avrupanın en yüksek trajlı gazetelerinden biri olan SÖZCÜ gazetesinde çıkan haberdi...

yoksa SÖZCÜ okumuyor musun..?

fakat seni harbiden takdir ediyorum ihtiyar...derinden derinden çaktırmadan iyi çalışıyorsun...

taktiklerini de iyi öğrenmişsin...

TAKTİK-1

mesela şimdi ve daha önceleri de senin yapmaya çalıştığın gibi;

**önemli bir konuyu önemsiz hale getir ve benzer konu ile üzerini ört..demlenmeye bırak...

ya da;

TAKTİK-2

** yapmak istediğin bir şeyi yap..toplumdan fazla tepki gelirse; pardon..yanlışlıkla oldu deyip işin üzerini kapatır gibi yap ama belli çevrelere de ilk mesajı göndermiş ol...

**ya da;

TAKTİK-3

aga ben bunlara hiç oy atmadım ama şu şu işleri o kadar iyi ki bundan sonra ben bile oy atacağım..triplerine gir...

neyse ihtiyar..ben evvelden yetkisizin yazılarını okuyup ona polyanna diyordum...şimdi akape li yetkisizin yazılarını okuyacağım ama polyanna demeyeceğim..
    Son düzenleme : STAH; 20-03-2017 saat: 04:18.

Sayfa 54/95 İlkİlk ... 444525354555664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •