Törenin tamamı...Öyle face'de, twittır'da okuduklarınızla yorum yapmayınız lütfen...
Törenin tamamı...Öyle face'de, twittır'da okuduklarınızla yorum yapmayınız lütfen...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
kendileri çalmışlar..kendileri oynamışlar...salonda kendi kendilerine yaptıkları tören onları ilgilendirir..
önemli olan; halka ilettikleri mesaj kısmıdır...
o mesaj da şu şekildedir;
oysa daha önceki afişleri şu şekilde olmuştu...
ve bu haber face de twetter da değil, avrupanın en yüksek trajlı gazetelerinden biri olan SÖZCÜ gazetesinde çıkan haberdi...
yoksa SÖZCÜ okumuyor musun..?
fakat seni harbiden takdir ediyorum ihtiyar...derinden derinden çaktırmadan iyi çalışıyorsun...
taktiklerini de iyi öğrenmişsin...
TAKTİK-1
mesela şimdi ve daha önceleri de senin yapmaya çalıştığın gibi;
**önemli bir konuyu önemsiz hale getir ve benzer konu ile üzerini ört..demlenmeye bırak...
ya da;
TAKTİK-2
** yapmak istediğin bir şeyi yap..toplumdan fazla tepki gelirse; pardon..yanlışlıkla oldu deyip işin üzerini kapatır gibi yap ama belli çevrelere de ilk mesajı göndermiş ol...
**ya da;
TAKTİK-3
aga ben bunlara hiç oy atmadım ama şu şu işleri o kadar iyi ki bundan sonra ben bile oy atacağım..triplerine gir...
neyse ihtiyar..ben evvelden yetkisizin yazılarını okuyup ona polyanna diyordum...şimdi akape li yetkisizin yazılarını okuyacağım ama polyanna demeyeceğim..![]()
Son düzenleme : STAH; 20-03-2017 saat: 04:18.
çok önemli konular var borsa açısından...etkilerinin ne olacağını artık kestiremiyorum..çünkü her olumsuz gelişmeden sonra sonra borsa ralli için gaza bastı...
ben konuları yazayım..borsa sonuçlarını herkes kendi tahmin etsin...
KONU-1
KONU-2
http://odatv.com/turkiyenin-iflas-ri...903171200.html
KONU-3
böylece bütün değerlendirme kuruluşları tarafından yatırım yapılamaz-negatif izlenme periyodu başlamıştır..6-12 ay içinde tekrar not indirimi gündeme gelebilir manasını taşımaktadır......
KONU-4
son 5 dk içinde gelen son derece düşük hacimli alışlarla ve sadece 19 puan ile YÖN YUKARI sinyali üretmiştir... zemin çok kaygan ve incedir..
durum şu şekildedir...
90.491>90.472>89.950
sistemimizi aynen uygulamaya devam etmekle birlikte DİKKATLİ olunması ve YÖN YUKARI sinyalinin teyit edilmesi gerekmektedir...
yeni denklem şu şekildedir...
kapanış<ortalama<90.020..denklemi gerçekleşmediği sürece...YÖN YUKARI....
YOL HARİTASI
Direnç 3... 91.600
Direnç 2... 91.200
Direnç 1... 90.900
DENGE DEĞERİ................90.480
Destek 1...90.100
Destek 2... 89.800
Destek 3... 89.400
DOJİLER...YUKARIDA KAVGA BAYA SERT DÜRÜYOR...
![]()
Yer İmleri