Sayfa 264/969 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by vassago Yazıyı Oku
    Ver anam ver.

Çok kötü bir hisse,bulaşmayın (!)
    yoneticiler basariliymis gibi aylik 125 bin tl ikramiye oduyor,
    sadece ofisin kira gideri aylik 50-55 bin tl civari

personel gideri aylik 425 bin tl idi gecen yil, bu para odeniyor ama 3 yildir yeni yatirim 2 yildir satis yok.

Ellerindeki para azalsa, faiz gelirleri dusse sirket bi guzel zarara gecse de buyuk ortaklardan biri bir hesap sorsa.

2. 1,74 iken de bu sorunlar vardı ve şirketler işine devam ediyordu.

1,63 iken de aynı sorunlar ve aynı şirketler.

Bekleyişe devam...
    Stop Wishing Start Doing

3. Ters OBO yu Teknik Analiz kitabındaki şema şeklinin bire bir kopyası olarak gösterdiler teknikçileri avladılar. 1.58 OBO nun omuz bölgesi bakalım oraya kadar getirecekler mi işi? Temel olarak iyi ancak kısa vade beklentisi zayıf olan hisselerin -tutmasaydım gidiyordun- formasyonu bolca görülür, böylece birileri evine çorba götürür. Bu hisse 5 yıl gözyaşı ile sulanır, gözyaşı dökenler ağıt yapıp uzaklaşır, birileri 5 gün beklemeden meyvesini yer. Sinir bozucu bir ruh hali. Ancak yine olacak, bir gün güzel bir çıkış haberi, akıl dışı bir temettü ile ateşleyecek. Ama o güne kadar İŞ YATIRIM İŞLER AYNA ÇAL ÇAL OYNA şarkısını çalmaya devam edecek gibi görünüyor.
    https://youtu.be/vrXD2EJOjko
    Not: Tüm dostlara merhaba, çoğunuzu burada tekrar görmek güzel. Ben yeni foruma ancak bugün yeniden üye olabildim. Yeni gördüğüm arkadaşlara da yatırımlarının kazançlı olmasını temenni ederim.

4.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Ters OBO yu Teknik Analiz kitabındaki şema şeklinin bire bir kopyası olarak gösterdiler teknikçileri avladılar. 1.58 OBO nun omuz bölgesi bakalım oraya kadar getirecekler mi işi? Temel olarak iyi ancak kısa vade beklentisi zayıf olan hisselerin -tutmasaydım gidiyordun- formasyonu bolca görülür, böylece birileri evine çorba götürür. Bu hisse 5 yıl gözyaşı ile sulanır, gözyaşı dökenler ağıt yapıp uzaklaşır, birileri 5 gün beklemeden meyvesini yer. Sinir bozucu bir ruh hali. Ancak yine olacak, bir gün güzel bir çıkış haberi, akıl dışı bir temettü ile ateşleyecek. Ama o güne kadar İŞ YATIRIM İŞLER AYNA ÇAL ÇAL OYNA şarkısını çalmaya devam edecek gibi görünüyor.
    https://youtu.be/vrXD2EJOjko
    Not: Tüm dostlara merhaba, çoğunuzu burada tekrar görmek güzel. Ben yeni foruma ancak bugün yeniden üye olabildim. Yeni gördüğüm arkadaşlara da yatırımlarının kazançlı olmasını temenni ederim.
    Sen kefirci değil miydin ya

5. Bugün bariz bir el değiştirme var mı?

6. Son bir aydır yabancı satışı var gibi duruyor.

Ancak inanın bana takas kandırmaca olabilir.

Ben çok güvenmiyorum.

Ancak bugün bana 1.63 den verdiler açıkcası.
    Bakalım nereye kadar devam edecek bu satış.

Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

8. Yatırım değerlendirmelerini bildiğim kadarıyla henüz sirkettekiler bile görmedi. Buna rağmen beklentilerin bozulmuş olması ihtimalini ciddiye almak lazım.

Sayfa 264/969 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •