Arama sonucu : 5214 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    bir kahramanlik destanıdır gentas. Mazlumun yaninda zalimin karsisinda olmustur hep. endexe kafa tutar kimi zaman.
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bir de endekse bakıyorum ..endeksi %0,29 ekside görüyorum...buna rağmen çıkıştaki isteği çok güzel...demek ki hala ucuz görülüyor...elinde bulunduran herkese ben hayırlı olsun diyorum...
    İşte öyle bişiy.

Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    İşte öyle bişiy.
    ravi kardeş seni görmek güzel..bu gün de 1,80 den aktiften alarak biraz destek attım...aslında bu gün gerelden de çıkmıştım tamamını buraya taşıyayım diye düşünüyordum ama son anda vazgeçtim...tüm yumurtaları tek sepete koymayalım diye düşündüm....

gerelde bu hafta sonu bayağı paylaşımlar yapmıştım...herkes p.tesi eskili açılmasını beklerken ben yaptığım yorumlarda tam tersini savundum...sonuçta ben haklı çıktım...4,17 den beri ve yaklaşık 10 gündür taşıdığımı gerelleri bu gün 5,58 den verdim...sabah 5,84 görülmüştü o zirveden satma fırsatını kaçırdım..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ravi kardeş seni görmek güzel..bu gün de 1,80 den aktiften alarak biraz destek attım...aslında bu gün gerelden de çıkmıştım tamamını buraya taşıyayım diye düşünüyordum ama son anda vazgeçtim...tüm yumurtaları tek sepete koymayalım diye düşündüm....

gerelde bu hafta sonu bayağı paylaşımlar yapmıştım...herkes p.tesi eskili açılmasını beklerken ben yaptığım yorumlarda tam tersini savundum...sonuçta ben haklı çıktım...4,17 den beri ve yaklaşık 10 gündür taşıdığımı gerelleri bu gün 5,58 den verdim...sabah 5,84 görülmüştü o zirveden satma fırsatını kaçırdım..
    pek çekingen gördüm gentaşı az dürtmeyince anlamıyo. biraz muziplik yaptım gören olmuştur.

Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    pek çekingen gördüm gentaşı az dürtmeyince anlamıyo. biraz muziplik yaptım gören olmuştur.
    süper yapmışsın dostum..eline sağlık...umarım şu çapsız speği bir güzel döversin...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    süper yapmışsın dostum..eline sağlık...umarım şu çapsız speği bir güzel döversin...
    yok dostum benim sadece niyetim iyi.

6. süperkahraman kolayına yetişmiyor hele de türkiye de zor wallahi. destek oluyoz yanındayız her daim garibanın, mazlumun, yiğidin.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •