Sayfa 253/651 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Soruşturmadan hiç bir sey çıkmaz hürriyet daha öncede defalarca bu tür haberler yaptı onlarda ne olduysa bunda da öyle olur
    susarsanız elinize hiç bir şey gecmez arkadaşlar çoğu yatırımcı bu yalan haberlerle geldi buraya ben dün yazdım cimere hürriyetin haberini burda herkes şikayet etse g.t korkusundan dürüst olurlar bimere de yazmayın spk bimeri siklemiyor cimere gönderin

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

2. Geçen yıl spk ya çok fazla şikayet için organize olduk bu forumda spk sikayetlerimize duyarsız kalmadı spv ve akgiray a rekor ceza verdi onlarda acısını yine bizden çıkardılar ne ise yaradı ettiğimiz şikayetler

3. Simdide şikayetler cogaldiginda ceza olarak kottan almasınlar ceza bize kesilmiş olur

4.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Geçen yıl spk ya çok fazla şikayet için organize olduk bu forumda spk sikayetlerimize duyarsız kalmadı spv ve akgiray a rekor ceza verdi onlarda acısını yine bizden çıkardılar ne ise yaradı ettiğimiz şikayetler
    sen şikayetini et kardeşim yarın bakarsın 35 ten acılır akgirayda pes eder tamam artık yeter der haberi gizlemez artık varsa tabiki bir anlaşması

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

5. Bugünkü satışın hacimli olması acaba ohalin uzatılmasıyla bir ilgisi var mi sonuçta iflas ertemede bulunamıyor bu da sirket için kötü bir durum bu sirket iflas erteleme alabilse belkide kurtuluşu olacaktır

6. 1 senedir aynı hikaye. Bu hareketleri arada yapar. Olumlu haber olacak olsa zaten kimseye bırakmazlar merak etmeyin. Yarın tavan açar kaparsa işte o zaman şüphelenin.

7. Nacizane bir tavsiye arkadaşlara...

trader38 vardı. ne yazarsa tersini yapmak çok karlı.. ortada yok ken 29 dan aldım.. O geldi olumlu şeyler yazınca 37 den kaçtım.

Bir önceki harekette de yine kapanacak şöyle olcak böyle olcak diye yazıyordu aldım. Kaybolunca ortadan sattım.

Ek olarak operasyonu yapan galip tayfasıydı bence. Galip sadece metro ile çalışmıyor. İş, philipcapital, deniz, marbas, meksa, garanti, vs gibi 9-10 tane kullanıyor. İlk gün marbas tan alıyordu ama aynı gün virmanlayıp diper kurumlardan mal çıktı. İkinci gün philip ile aldı diğer kurumlardan malı çıktı. Arada 3-5 ky kar etti, hisseye yeni ky zedelerde geldi.

ha şimdi trader38 tersini yapın dedim ya bir sonraki operasyon olursa bu ters hareketler gelebilir
    Bir topic de hisse toplanıyor mu, uçacakmış, yukarıda asla şu olmadan vermem, spek eline vercem gibi mesajlar yazılıyorsa o hisseden uzak durma vakti gelmiştir

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 253/651 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •