euro eski şaşaalı günlerine dönmel isteyebilir 1.31 parite civarı sert direnç var. uzun vadeli düşen direnç. asıl merak ettiğim dolar endeksi 100lere giderse zayıflayamayan usd nerelere gidebilir? 4.62 direncini dener mi aceba? o zaman ekonomiye fatiha okumak gerekebilir, iktidar bile değişebilir. trde ana akım siyaset hareketleri hep krizle gelip gitmiştir.
peki usd endeks buralarda duramazsa? benim gençliğimde 100 dolar 100 mark büyük paraydı. şimdi büyük paralar değil. usd index usd nin değer kaybını da gösteriyor aslında sonuçta abdde de enflasyon var vs. usd endeks 2014ten sonra ilk defa bu zamanlarda MA50-200 altına gelşmiş haftalıklarda.
![]()
garantı bana da benzer bırşey yaptı bonus teklıf ettı kabul ettım harcadım sonra gıttım kapattım..
Türkiye de ahlaksızlık kayırmacılık rüşvet ve rantiyecilik sadece bazı müteahhitlerde belediyelerde ve tapuda değil!
Üniversitelerimiz de benzer şekilde çok kötü durumda. Örnek bir Doktora tezine bakın. Neden patent üretemiyoruz?
Onay verilen Doktora tezlerinin çoğu saçma sapan! Özgün doktora tezi yok. Patent üretemiyoruz! Kalitesiz doktora tezi üretenlerin meslek lisesi öğretmenleri kadar bilgisi becerisi yok maalesef.
Rüşvet Rantiye Himmet Kayırmacılık her yere bulaşmış durumda.
İK’da astroloji’ tezi sosyal medyada tepki çekti
http://www.hurriyet.com.tr/ikda-astr...cekti-40704910
Yarından itibaren yeni yükselişe merhaba diyeceğiz gibi
Yatırım tavsiyesi verebilecek bilgi birikimi ve tecrübem yoktur. Bu yüzden yazdıklarım tavsiye niteliği taşıyamaz.
Yer İmleri