ben bu hisseyi AKSA, BANVİT, DYO ya benzetiyorum...bu şirketlerde yıllarca süründürdü...ama sonra gerçek değerlerini katladılar...
büyük yatırımlar meyve vermeye başlayınca, patronların eşref saati de gelmiş oluyor...
ben bu hisseyi AKSA, BANVİT, DYO ya benzetiyorum...bu şirketlerde yıllarca süründürdü...ama sonra gerçek değerlerini katladılar...
büyük yatırımlar meyve vermeye başlayınca, patronların eşref saati de gelmiş oluyor...
başka bir KAHRAMAN EVLAT da burada:
Yoğun Ar-Ge çalışmaları ve büyük bir titizlikle yürüttüğümüz üretimimizi, dünya standartlarında bir üretim alanına taşımak için inşaa ettiğimiz yeni fabrikamız hizmete açıldı.
Dış cephesinde Lami gloss yüzey kaplamalarının kullanıldığı, 8.000 m2’si kapalı olmak üzere, toplam 15.000 m2 alan üzerine kurulu olan ve her biri alanında uzman 100’e yakın çalışanımızın hizmet verdiği fabrikamızda en yeni üretim teknolojileri kullanıldı....
http://www.5k.com.tr/
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri