Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
Sezgi değil net belli. Başından beri anlatmaya çalışıyorum adam elindekileri çıkarıyor ve tabiki bunu düşürüp yapacak. Ky herzaman ki gibi çok düştü diye atlayacak. Tabiki bu düşüşlerde arada yukarı da çekmesi lazım ki rahatça avlanabilsin. Tıpkı dün yaptığı gibi. 1, 78 den çek 2 ye ordan ver malı. Bir önceki günde 1, 85 altında al 2 nin hemen üstünde sat diye yazmıştım. Şimdi de diyorum ki yarın 1,57 nin altında alınır 1, 70 i geçti mi satılır. O sizin elinize vermeden siz verin. Bu bir borsa kanunudur zaten. Ha ky bunu başarırsa elinde patlar işte o zaman yüksekten aldığını daha pahalıya satmak isteyip daha yukarı da çekebilir ama bu pek nadir olur çünkü ky doymaz elindekini satmaz en son zararına verir aynı şeyi ben de yapıyorum maalesef hepimiz aynıyız. Tabiki bunu illa yarın yapacağının da garantisi yok ama denemenin de bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Gerisi sizin keyfiniz.ytd
Yarın o zaman pusudayim ortak. Kristal, megap, silver ve sayas ta yakalandim. Bugün yayla yi %20 çarptım.2 den aldım 2.38 den verdim. İnş elimdeki kağıtlarda yarın iyi bir trade yakalarim. Ytd.

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.