Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8620 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku

* Ana Sayfa daki ASELS grafiği 15 Mart, XU100 grafiği 23 Mart 2017 tarihine ait.
    Bunlar güncellenebilir mi?

* Linkler olarak adlandırılan grafiklinkleri.html sayfası yeknesaklık açısından Grafikler
    olarak isimlendirilebilir mi?

* Grafikler üzerindeki Copyright 2016 ibaresini güncellemek gerekir mi?

* Grafikler üzerinde daha önce yapılan analiz çalışmalarını silmek gerekir mi?

* Forumdaki imza satırına Grafikler ibaresinden sonra Veriler ibaresi ilave edilebir mi?
    Kolay gelsin. Allah kolaylık versin.
    Üstadım sadece Grafik üzerindeki Analiz çalışmaları olayı kaldı. Geri kalan tüm eksiklikleri giderdim. İnşaAllah sorun olmadan kullanabiliriz...

Analiz olayını da yukarıda bahsetmiştim. Bir karara varabilirsek o cihetde devam edelim...

ASELS grafiğindeki 2016 ibaresini değiştirmedim. Çalışmanın ne zaman yapıldığının belli olması açısından o sadece böyle kalsın. Diğerleri yarından itibaren 2018 olacaktır... İ

Yaptığım değişikliklerin aktif olabilmesi için sık sık sayfalarınızı <CTRL> ile yenileyin. Aksi halde cache bellekte kalan eski sayfalar çalışacaktır. Birkaç güne kullandıkça sorunlar kendiliğinden düzelir. Ya da belleğinizi temizleyin...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Üstadım sadece Grafik üzerindeki Analiz çalışmaları olayı kaldı.
    Geri kalan tüm eksiklikleri giderdim. İnşaAllah sorun olmadan kullanabiliriz...

Analiz olayını da yukarıda bahsetmiştim. Bir karara varabilirsek o cihetde devam edelim...
    .....
    Siz erkek adamın gizlisi, saklısı olmaz deyip kartları açık oynuyorsunuz.
    Fakat grafiklerin üzerine çizilen hatlara bakıldığında hangi hisselerle ilgilendiğiniz,
    hangi hisselerin elinizde olduğu ortaya çıkıyor.
    Üç gün önce aşağıdaki grafiğe bakan biri üstad aldı, portföyüne dahil ettiyse
    bir bildiği vardır. Ben de alıp onun peşine takılayım dediyse günah kimindir?

https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Siz erkek adamın gizlisi, saklısı olmaz deyip kartları açık oynuyorsunuz.
    Fakat grafiklerin üzerine çizilen hatlara bakıldığında hangi hisselerle ilgilendiğiniz,
    hangi hisselerin elinizde olduğu ortaya çıkıyor.
    Üç gün önce aşağıdaki grafiğe bakan biri üstad aldı, portföyüne dahil ettiyse
    bir bildiği vardır. Ben de alıp onun peşine takılayım dediyse günah kimindir?

Grafik üzerinde görünen çalışmalar o hisselerin benim elimde olduğunu göstermez. Bana özelden soran oluyor. Ben de onlar için çalışma yapıyorum. Bu çalışmayı da otomatik olarak sitede de göstermiş oluyorum...

Ben alıp sattığımı da şeffaf olarak yazıyorum zaten. Günlük işlem yapmıyorum. Yatırımcı tarafındayım ve şu anda MRDIN 'de yüklü yatırımım var. Kimseye tavsiye etmem ama ben kendimce bir sebepten bu hisseyi aldım. Buna vefa borcunu da ekleyebiliriz. Teknik ya da Temel hiçbir sebebi yoktur. Gerçi onlar da fena sayılmaz ama benimkisi başka nedenler...

Şimdi bu durumda sizin bahsettiğiniz gibi algılayan varsa grafikleri yalın olarak paylaşmak gerekecek. Bu durumda sizlere ulaştırmam gerektiğinde nasıl ulaştıracağım?

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •