Sayfa 72/238 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Teknik merkezi

1.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku

En mantıklı strateji

38 cent ile 38.4 cent arası izleyici olup

38 in altında SHORT

38 in üstünde LONG yönünde pozisyon almaktir diye düşünüyorum

Alt hedef 35 cent

Üst hedef 45 cent

Canı nereye isterse oraya gider orasi pala nin derdi ve problemi bana ne

Ne yöne gideceğini tahmin etmeye çalışmak bile saçmalık ve ahmakça

Kur kapanini ve bekle

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

2. 38,40 centin haftalık graftaki önemi ortaya çıktı

ben bu garafı yukarıda koymasam ihlal bile olacağını zannetmiyordum ya , hadi o konuyu pas geçelim şimdilik

38,4 üstü long

38,4 altı short stratejisinin tek düşmanı , 38,4 ü içine alan günlük testere hareketi idi

onu da tek gün ve bir kez yaptı ve her stratejinin bir tahsilat payı olacağı da bir kesinliktir.

3. şimdi olası senaryoların olası kritik noktalarını gözden geçirelim

burada önemli olan şey , kritik değerleri belli teknik dayanaklar çerçevesinde değerlendirmeye çalışmak

benim teknik dayanaklarım ortalamalar , destek direnç çizgileri ve göze battığı zaman da hacim dir

bunu da yukarıdaki gibi haftalık değil günlük graf üzerinden değerlendirmeye çalışalım

4. 36,3 de yani bugünün en düşüğünün az altında bir tepki verme olasılığı mevcut

altında 35-36 cent arası var

yani kritik değerler değişmeye başladı

ancak 35-36 arasına dikkat edilmesi gerekir

bu arada yukarıdaki 40-45 cent bandının üst çizgisi olan 45 centi bu yıl zorlayacağımızı düşünüyorum

5. Yukarıdaki yazılarda

Siyaset var mı ? Yok

FED var mı ? Yok

ECB var mı ? Yok

BOJ var mı ? Yok

Siyaseti yada yukaridaki merkez bankalarını kullanarak mal degnekligine soyunmak var mı ?

Yok

Borsadaki her düşüşü, oradan buradan faiz oranlarının arttirilmasi gerekliliğine bağlamak gibi üst düzey bir hamsoluga alet olmak var mı ?

Yok

Piyasayı yorumlarken sadece grafiklere bakarım çünkü o barlar yukarıda yazan tüm olayları zaten içine alarak oluşmuştur

Fiyatlara dahil olmayan bari ise pala ne zaman nereden nasıl fiyata dahil edeceğini bilir , onu da biz grafikten cikarabilirsek çıkarırız

Yoksa tiviii deki hamso sebeklerin zevzekligini dinleyerek bu işler olsaydı 70 milyon bu işten para kazanırdi

O hamsolar Pala'nın tamtamlaridir , avları belli bir yöne doğru toplamaktan başka bir fonksiyonları yoktur

Grafikten sasmayin

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

Sayfa 72/238 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •