borsayla ilgili sıkıntı nedir dostlar son bir kaç gündür düşüyor ve dolar da yükseliyor ...
borsayla ilgili sıkıntı nedir dostlar son bir kaç gündür düşüyor ve dolar da yükseliyor ...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Sevgili kekom güzel demişsin, birbirimizi kırmayalım. Burda herkese her görüşe ihtiyaç var ama en çokta keko ile izci lazım bu topiğe.![]()
sayın izci nin şirketle ilgili söylemleri . tam ky için uygun bu bilgileri kendini spekçik yerine koymuş arkadaşların işine gelmez burdan sayın izciyi tebrik etmek hakkıdır..yalnız birde keko arkadaşın yaklaşımı da iyi fakat kekonun tek hatası var birgün sonraki oluşacak rakamları telafuz ediyorki . zaten tutması mantık dışıdır..tutsa bile borsadaki bir gün sonra oluşum yüzlercedir . böyle olunca insanları rakamlarla yanıltmış oluruz..
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
arkadaşlar ben bu topik ortamlarında neredeyse 10 yıldır yazıyorum...bu tür topiklerde iki zıt görüşün olması her zaman daha iyi olduğunu görmüşümdür...çünkü bazen insan hissesine aşık olur ve o vakit bazı şeyleri gözden kaçırabiliyor...ama zıt görüşler olduğu zaman gözden kaçan kısımları onlar görüyor ve onlar bizi uyarıyor..böylece en doğrusunu tespit etmiş oluyoruz...
bu topikler bize çok şey kattı ...biz paylaştıkça bizim de bilgilerimiz arttı..insanlar bize çok dua ettiler bu dualar sayesinde de biz de çok kazandık...bu gün bir keko olarak burdaysak ve insanlar bize tevecüh ediyorsa bunu topiklere borçluyuz...bizi biz yapan ky arkadaşlardır...
bu topiklerde şahsen ben her daim hoş görülü oldum....çok sert eleştirenler oldu hepsine uygun dille cevaplar verdik..bir tek küfür edenleri af etmedim..en son kilergyoda birisi ile artık bel altı laf sokmalara gittik ama o konuda da ben haklı olmama rağmen ben gidip özür dileyip gönlünü aldım...şu anda bu topiklerde bu kadar süre aynı nick ile yazıp kalıcı bir düşmanı olmayan nadir kişilerdenim...çekememezlik oldu, kıskananlar oldu ama ona rağmen onlara dahi güzel davrandık...bence çok geniş olmak lazım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Sn keko, beni iyi tanısaydın yaklaşımın şöyle olurdu:
-"Bak arkadaşım, izci arkadaşımız size takıldıysa vardır bir sebebi. Lütfen topiği başka yönlere çekmeyelim."
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
daha gün sonu olmadı dostum....bazı şeyleri söylüyorsak bunu bilgi ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum dostum..geçmişte çok defa bu şekilde bire bir tutmuş yorumlarım var...ama yine de görmek lazım...hisse şu anda işlem hacmini çok çok düşürmüş görünüyor...bu tür durumlarda hisse ben dip yaptım diyor...bu diplerden sonra da hisse çoğu sefer de agresif tepkiler veriyor..bakalım silverline de bunu yapacak mı ???
Sn. Keko, bu hafta hariç, buranın geriye dönük paylaşımlarına bakarmısın. İnsanları küstürme yarışına girmişler. Topik sakinleri ve tahta yapıcıları bir olmuş. Ezmişler garibanı. Bizimkiler bilmeyerek yapmışlardır. Şüphem yok. Fakat yanlış yazımlar, kötü niyet sahiplerine yardımcı olur. Her zaman durum böyledir.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
dostum şaka yapmışsan da arkadaş yanlış anlamış...bence bu tür yanlış anlaşılmalara meydan vermemek lazım...seni severiz biliyorsun topiğe de çok güzel renk veriyorsun..açıkçası senden topik olarak da senden bir şeyler de öğreniyoruz...her ne kadar tecrübeli olsak da hala öğreneceğimiz çok şey var...ama bir dost olarak biraz daha dikkatli davranmakta fayda var...
Yer İmleri