Sayfa 184/931 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. Sn.Calvin portfoyumuzdeki diğer hisseleride bu topikte paylassakta biraz aydinlansak.
    Olur ya belki Isyat gibi oralardada yanlış yapmış olabiliriz.
    Hatta bizim topigin portfoyunu yonetseniz nasıl olur.
    Korkarım isyatlari hemen satarsiniz.
    Ama şartım var, isyatlari portfoyden çıkarmak yok.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Sn.Calvin portfoyumuzdeki diğer hisseleride bu topikte paylassakta biraz aydinlansak.
    Olur ya belki Isyat gibi oralardada yanlış yapmış olabiliriz.
    Hatta bizim topigin portfoyunu yonetseniz nasıl olur.
    Korkarım isyatlari hemen satarsiniz.
    Ama şartım var, isyatlari portfoyden çıkarmak yok.

benim kimseye akılvermek yada birşeyleri yönetmek gibi bir derdim yok .yazdığım yazıların hepsini toplayıp okursanız bunların hepsinin bir düşünce olduğunu anlamak zor olmasa gerek ve neticede buradaki herkez bir düşünce beyan ediyor bende kendi yatırım düşünceme göre yazıyorum nitekim borsa gündemde yazan kişi yada başka yerlerde yazan kişilerde var benim düşünceme sahip olan ve bu kişiler öyle topikte felanda yazmıyor herkezin mutlaka okuduğu ve ona göre adım attığı yada bir nebzede olsa yatırımını ona göre şekillendirdiği yerler buralar hor görmemek gerek insanlar biryerlere gelmek için ne yollardan geçiyor ne emek harcayıp ne bilgiler ediniyorlar.şimdi gelelim asıl konuya benimle aynı fikirde olan bu tür insanlaramı yoksa sadece bu topikte yada buna benzer yerlerde yazan ve hayatı boyunca da o bahsettiğim insanların konumuna gelemeyecek kişilerin düşüncelerimi dikkate alınır bir tartışma platformunda.şunuda söyliyeyim işyatı asla kötülemedim yazılarımda , temettü veriyor garantili paranız erimiyor ama vakit kaybı demek istedim ,ne kâğıtlar uçtu gitti krdmd yi 60 krş lardan hatırlıyorum şimdi 4 e yakın ,ansgr 50 krşlardan ,4 e yakın bunun gibi nicesi var yani diyeceğim bunlarda garantili kâğıtlardı bunlardan alsan şimdiye kadar aldığın temettüler neki parayı 5 -6 ya takla attırmıştın .ben bunu demek istedim.

3.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    benim kimseye akılvermek yada birşeyleri yönetmek gibi bir derdim yok .yazdığım yazıların hepsini toplayıp okursanız bunların hepsinin bir düşünce olduğunu anlamak zor olmasa gerek ve neticede buradaki herkez bir düşünce beyan ediyor bende kendi yatırım düşünceme göre yazıyorum nitekim borsa gündemde yazan kişi yada başka yerlerde yazan kişilerde var benim düşünceme sahip olan ve bu kişiler öyle topikte felanda yazmıyor herkezin mutlaka okuduğu ve ona göre adım attığı yada bir nebzede olsa yatırımını ona göre şekillendirdiği yerler buralar hor görmemek gerek insanlar biryerlere gelmek için ne yollardan geçiyor ne emek harcayıp ne bilgiler ediniyorlar.şimdi gelelim asıl konuya benimle aynı fikirde olan bu tür insanlaramı yoksa sadece bu topikte yada buna benzer yerlerde yazan ve hayatı boyunca da o bahsettiğim insanların konumuna gelemeyecek kişilerin düşüncelerimi dikkate alınır bir tartışma platformunda.şunuda söyliyeyim işyatı asla kötülemedim yazılarımda , temettü veriyor garantili paranız erimiyor ama vakit kaybı demek istedim ,ne kâğıtlar uçtu gitti krdmd yi 60 krş lardan hatırlıyorum şimdi 4 e yakın ,ansgr 50 krşlardan ,4 e yakın bunun gibi nicesi var yani diyeceğim bunlarda garantili kâğıtlardı bunlardan alsan şimdiye kadar aldığın temettüler neki parayı 5 -6 ya takla attırmıştın .ben bunu demek istedim.
    Bakın anlattığınız yatırım tarzına karşı değilim.
    Hatta uygulayanlardan biriyim.
    HEKTAŞ 3,20-3,40 lardan toplayıp 8,08 den çıktım.
    Ama bir daha o fiyatlara donebilecekmiyiz işte orası zor.
    Aynı hatayı ereglide yaptım.
    3,00 lerden topladığım eregligi 5,00 ten çıktım.şimdi 10,00 gördü.

Eeee al-sat yaptım noldu.o gün para kazandimmi Evet...

Ama şimdi 7,00 liradan dahi Ereğli ucuz diye almaya kalksam cebimdeki paraya göre lot sayım düştümü düştü.

Zarardamiyim zarardayim..

Isyattada Aynı hataya düşmek istemiyorum.

Tasfiye olana kadar isyattayim.
    Kendimi kira alır gibi düşünüyorum.

Yanlışım var yada yok.
    Keşke aynı lotlarim ereglide olsaydı.

Benim kızdığım nokta 6 ay önce neredeydiniz.
    Son 1 ay önce gelip 0,90 larda tam sıçrama noktasında gelip durgun berrak olan suyu bulandirdiniz.
    Merak etmeyin burada bir çok arkadaşımız bu suda yuzmesini bilecek kadar tecrubelidir.

Bugün pek 0.99 dan veren olmadı.Ya bugün ya haftabaşı 1 in üstüne atarız diye düşünüyorum.Hayırlısı artık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
    ISYAT Genel görünüm

Bilanço açıklanmaya az kaldı. güzel ve istikrarlı bir seyir izliyor.

“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

6. Az zamanın kaldı bekle beni
    hakuna matara....memento mori.

7. 91 de bekliyorum geleceksin biliyoum düşüş başladı.garantilimiydi bu kâğıt başı çekiyor düşüşte )))
    Son düzenleme : kalvin; 15-01-2018 saat: 16:38.

Sayfa 184/931 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •