Sayfa 471/964 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. ZT kurtarıcı mı yoksa sadece koşullar kardeşler arası bayrak değişimini gerektirdi? stratejiler amaçlar nlyetler hiç blr farklılık olacağını hiç sanmam. Ama değişen koşullarda ve kurumların baskısı altında ortaklık lehinede de olsa icralarında asgari şekilde bazı değişkenlikler söz konusu olabillr belki.

Önce SPK nın hotellerin icraları üzerinden muvazaalı işler şirket dışına talınmaya çalışmadı tespiti ve kurumları uyarması,
    Sonra, Yönetimde olan kardeşi akrabssı falanı falanı şirketin bşr çok varlığını şirket dışına taşıması veya şirkette aşırı zarar ettirmesi konusunda sok tespitleri ve kurumlara suç duyurusunda bulunması,
    Kardeşler arası bayrak devlet teslimini zorunlu hale getirdi, şirket yönetimine el konması endişesiyle...

Ama eski yönetimin yaptıklarını ayrıştırmak ve şirket yönetimine olası bir müdaheleyi kovuşturmak için, yatırımcı bilgilendirme öncüleri bütün forumlarda öne çıkarak, ZT yi büyük kurtarıcı göstererek, ZT olmasaydı şirketin ve yatırımcıların başına neler neler gelirdi diye sürekli ZT yi yaldızlayarak görevlerini bir kere daha en iyi şekilde ifa ettiler

Ve yine bu kral soytarılarının en çok işlediği konuda bütün şirketin bütün zararlarını ve her olumsuzluğun nedenin spk nın çağrı konusunda kararları olduğunu ve çağrı yükümlülüğü tamamen ortadan kalkarsa şirketin önününün açılacağı hlsenin umacağı düşüncesini sürekli empoze etmeye çalışarak, yatırımcıların kendi cellatjarına hizmet etmeye teşvik etmeye çalışmalarıdır, ve kısmen başarılı oldular...

Bu orumlarda yancıların eski öcü yönetim yeni cici yönetim mevzusunu işlemeleri devstrateji gereğiydi. yani şirket yönetimine müdahale olursa eski öcü sorumlu tutularak yönetime el konması engellenmeye çalışılanilirdi ve yatırımcılarda yeni clci yönetim taraftarı yapılarak bu amaça daha etkin ulaşılabillnlrdi.

Ayrıca yatırımcılar hukuğa ve kurumlara şunuda sorabilmeli “eğer zt halka açık kervn da sadece %10 luk hissesi varken yönetiminde akrabaları var diye büyük çoğunluk hisseleri eke geçirdikten sonra bu bu akrabalarla birlikte hareket etme statüsünden dolayı zorunlu hisse geri alımından muhaf olabiliyorsa, bu akrabaların dört yıl boyunca yaptığı bütün şirketi söğüşleme içini boşaltma işlerinde beraber hareket edenler olarak sorumlu olmuyor?” Hukukta eş güdüm aynılık ilkesi niye burda işlemiyor acaba...

Bu dört yılda açık açık onlarca hile hurda iş döndü ve adamlar hep dokunulmaz olarak yola devam ettiler, SPK nın okadar tespiti ve uyarılarına rağmen, Kimse kimseyi kabdırbasın, çok yukarılardan koruma kollana olmadan bu kadar çok sayıda dönme dolap işi dbu kadar açık bu kadar kolay cevirmek mümkün mü?

Bu gelinen noktadan sonra hlsse fiyatının ne olduğu ne olacağını yorumlamak veya teknik grafik takas analiz muhabbetlerii yaparak hlsse flyatı ölçmek sadece soytarılık. Hisse fiyatının 3 lira olmasınında pek bir değeri yoktur. Bundan sonra adalet hakkaniyet için üç temel unsur önemlidir;
    1.Devletin bu kadar kirliliğe çirkefliğe bulaşmış yönetimler daha fazla müsamaha göstermeden bir an önce şirket yönetimine el koyması gerek.
    2.Bu adil olmayan şirket birleşiminden dolayı, yatırımcılara adil bir fiyattan yeni hakim ortağa hlsselerini devrederek bu çirkef ortaklıktan ayrılma hakkı tanınmalı.
    3.yönetim gücünü kullanarak yolsuzluk üsülsüzlük yapanların, yaptıkları tespit edilip maddi manevi cezalar kesilmeli...
    Son düzenleme : 1prometheus; 11-01-2018 saat: 23:54.

2. Birileri hisseyi kötüleyerek çıkar elde etme peşinde, bu çok açık.
    Kimden besleniyorlar bilmiyorum, umurumdada değil açıkçası.

3.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Bu gelinen noktadan sonra hlsse fiyatının ne olduğu ne olacağını yorumlamak veya teknik grafik takas analiz muhabbetlerii yaparak hlsse flyatı ölçmek sadece soytarılık. Hisse fiyatının 3 lira olmasınında pek bir değeri yoktur. Bundan sonra adalet hakkaniyet için üç temel unsur önemlidir;
    1.Devletin bu kadar kirliliğe çirkefliğe bulaşmış yönetimler daha fazla müsamaha göstermeden bir an önce şirket yönetimine el koyması gerek.
    2.Bu adil olmayan şirket birleşiminden dolayı, yatırımcılara adil bir fiyattan yeni hakim ortağa hlsselerini devrederek bu çirkef ortaklıktan ayrılma hakkı tanınmalı.
    3.yönetim gücünü kullanarak yolsuzluk üsülsüzlük yapanların, yaptıkları tespit edilip maddi manevi cezalar kesilmeli...
    Hisse fiyatının 3 lira olmasını geçtim 2 lira bile olsa çooookkk değeri vardır.
    Arkama bakmam giderim. Ayrılma hakkı istiyorsan mahkeme orada, sen gitme 3 sene daha bekle.

4. Biz biran önce nasıl kurtuluruz derdindeyiz, birileri hala mahkeme peşinde.

5. Bak memsa ortada. Ona da el koysalar ya. Orada da bir çok yatırımcı perişan oldu. Hatta hisseyi kot dışına attılar.
    Hayallerde yaşamak güzel.

6.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Bu ne hocam bu ne perhiz bu ne lahana tursusu...

Karar verin...

Kimse borsada soygun yapamaz mi?

Yoksa nabza gore serbet mi??

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eeeh hocam sen o paylaşımlardaki ironiyi anlayamamissin birde burda millete şunu yaptım bunu yapıyoruz diye caka satıyorsun alintiladigin bu paylaşımları kime neden yazdığımı da paylas saydin yaa burdan bakınca Azda olsa zeki sanıyordum seni ama artık mahalesef hiç şüphem kalmadı olsun devam hocammmm mavi boncuk dagitmaya nasıl olsa burdakilere ne versen yiyorlar hiç birşey olmazsa kandırıldım dersin gene işin işinden çıkarsın tam gaz Kumburgaz devam hocammmm

7.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Tespit doğru. Ben kendim adıma söyleyeyim spk bülteninde çağrı zorunluluğu olduğunu görünce aldım ben.
    Kolay para dedim 1 ay bilemedin 2 ayda para cepte dedim. 5 yıl oldu, eldeki parada eridi. Sahibini tanımam,
    Bilançoya bakmadım, borcu varmı bilmem, daha önce ne olmuş bitmiş bakmadım.
    Bunlar hep hata ve çıkarılacak dersler var. Bu forumda biri vardı, gizemli gizemli yazardı, yok şöyle çıkacak yok böyel gidecek, zaman azaldı az kaldı v.s diye yazıp ben dahil çok kişinin canını yaktı.
    Zaten sen kumar oynamissin bakmadan incelemeden birilerinin gazıyla sazan gibi atlamissin selim eline lotları 5 sene önce vermiş al turşusunu kur demiş üzerinden 5 sene geçmiş sen hala akillanmamissin burda hala bu hisse şöyle olcak böyle olcak sanki 5 senede 5 katı kazanmissin gibi naralar atmak vs vs sen zaten kafadan kaybetmissin bu hisse için kötü yazanları art niyetli ilan edeceksin adama demezlermi bu hissede 5 sene içinde iyi niyetli bir örnek göstersene 90 kuruslardan alipda 34 kuruslarda gezen hisse için eldeki parayı da yedim diyeceksiniz ve hala iyi niyet besliyeceksiniz elinizdeki zarardaki hisse için ben seni 18 kuruslardan almış da 34 olduğu için iki katı kazanmış falan zannediyordum hem zarardasin söylediğine göre ki inanmıyorum hem hisse için hem sahipleri için en ufak bir eleştirel bir yazı oldumu bu cansiper savunma hali neden kaynaklanıyor nedir bu hisseyi ve sahiplerini bu kadar savunacak tek kelime tenkit duymak istememenizin sebebi bu hisseye olan sevginizin nedeni önce açıkla daha sonra devam edecem

8.  Alıntı Originally Posted by Ensantane Yazıyı Oku
    Ne yalan söyleyeyim burdan bakinca bir tek seni kandirabilirim diye düşündüm elindeki lotlarda gözüm var onlari almadan olumlu bir yorum yapmayacağım ve hissenin yukselmemesi icin elimdem geleni yapcam karar senin ya lotlarini bana kaptirirsin Hissenin onu açılır ya kaptirmazsin böyle surunmeye devam
    Hocammmm bak bunu yazdığım arkadaş o gün hisselerini bana kaptirsa şimdi 10 kurus karda idi 10 kurus az uz değil burda hisse 1 kuruş aşağı 1 kuruş yukarı oynasa isyan edenleri göz önüne alırsan bakıyorsun ABSS nicki arkadaşa acincak haline gülüyor sanırsın ki zamanında bana lotlarini kaptırmamis şimdi karda gibi seviniyor

Sayfa 471/964 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •