Sayfa 190/470 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon
Arama sonucu : 3756 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

Alıntı Originally Posted by minefe Yazıyı Oku
    Snap kardeşim
    Kardeşim diyorum yaşim 55
    Muhtemelen benden küçuksun diye hitap ediyorum.
    12 lerden satici oldugunu gorduk dedim diye, üzerine mi alindin. Yanliş düşunmüşsun . Ben bugun surekli izledim özellikle 12 üzeri hareketlerdeki satişlari kastettim .
    Yoksa 12 ustu satiş lar hepsi sendenmiydi.
    Yanliz şunu rica edeyim, ne alip sattiginizi burada paylaşmassan daha hoş olur. Bu hepimiz için geçerli bir durum. Anlayişla karşilayacagini umuyorum.
    Aldim sattim dişinda her türlü göruşune saygi duyarim. Saglicakla kal.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdığım yazı senin yazın üzerine geldiğinden sen yanlış anlamışsın abicim..doğrudur yaşımız 47..büyüğümüzsün...
    Bu arada şurdan aldım sattım dememin sebebi daha önceki yazılarımda belirttiğim hedefleri yakaladığı için bende stratejimi yemediğimi ve dediğimi yaptığımı ifade etmek için belirttim.yoksa başka bir maksadım yoktu..bu arada 12.000 üzerlerinin hepsi benim değil..ama bizde kendi çapımızda malı al sat arasırada olan malı sat al yaptık...
    Tahtada önceden arasıra yüklü alınca tahtayı sayanlar rahat bırakmadı..tahtada zorladılar..bizde bir kaç aracı kuruma tahtada malımı dağıtmak zorunda kaldım...

Tahtanin bugunku durumunu izleyip yorumlayan olursa memnun oluruz.
    Bugunku hareket , daha once de belitmiştim::
    12 üzerinde işlemler sertleşecek gibi duruyor.
    Likidite saglayici bu hesabi yapmiştir herhalde.
    7 aralikta genel kuruldan çok iyi temennilerle ayrilmiştik. Şirkete güvenim tam...

Minefe abimiz genel kurulada katılmış..
    Ben de yıılar önce bazı şirketlerin aracı kurumlarına katıldım...
    Ve rdindiğim izlenimlerimde eğer katılım fazla ise yatırımcının duymak istediklerini söylemeleri..
    Hatta bir genel kurulda başkanın konuşmasını genel kurul sonunda başka çalışan bizzat boşver bunun konuştuklarını dikkate alma...paran lazım değilsr satma mallarını bekle 7 8 ay sonra değişik leyler göreceksin tahtada dedi...şüphelendim..çğnkü başkan biraz karamsar bir tavırdaydı..tabii biz başkana uyduk...yanlış yaptık...çalışanın dediği gibi 6 7 ay yatay seyredip sonraları kısa zamanda 1 e 4 yaptı...
    Demek iatediğim genel kurullar bence genel tiyatro...fazla kapılmamak lazım...
    Nasip deyip yola cıkarız..
    Kısmetimiz varsa oda allah tandır...

.

Tahtanin bugunku durumunu izleyip yorumlayan olursa memnun oluruz.
    Bugunku hareket , daha once de belitmiştim::
    12 üzerinde işlemler sertleşecek gibi duruyor.
    Likidite saglayici bu hesabi yapmiştir herhalde.
    7 aralikta genel kuruldan çok iyi temennilerle ayrilmiştik. Şirkete güvenim tam...

Seansları hegün takip ettiğimden bence..
    Piramit 1 ayda aldığı 530.000 lotun 440.000 lotunu son 3 günde iyi dağıttı.
    Bugün tahtayı iyi yokladı..vebyapılan işlemlerin bence %80 inin kendi işlemleri olduğu...10 kademe yukarıdaki malları kaldırmasından belliyi malını yuakarı çekeceği..
    Bence 11.50 ve 12.50 arası dinlenip orta hedef olan 15.00 tl üzeri fiyatlara gideceği ve oradan sonra hedefin 18.00 ve 20.00 li fiyatlar olacağı kanaatindeyim..
    Amaa.grafikteki sert hareketlere bakınca geri çekilmelerin sertliğinin de görülmesi gerekir..

Bu arada 2 yıl önceki hareketlere bakılınca 3.00 tl den başlaya hareket 6.00 tl de daha sonra 5.00 tl den 10.00 tl gittiğini yani hareketlerin % 100 karlarla sonlandığının da dikkate alınmasının gerektiğininde söylemek gerekir..

5. Birleşme ile 9 TL den başlayan hareketin bilanço beklentisini satın alarak 18-20 TL aralığında sona ereceğini düşünüyorum

6. 2016 yılı ağustos fiyatı 3,00 tl, şuanki fiyatı malum, sözün özü bu fiyatlardan almak uygun mu , temel ve teknik olarak bilgilendirecek inceleme yapacak bir üstad bizi bilgilendirmesi uygun olur, şimdiden tşkler...

7.  Alıntı Originally Posted by alpaslan Yazıyı Oku
    2016 yılı ağustos fiyatı 3,00 tl, şuanki fiyatı malum, sözün özü bu fiyatlardan almak uygun mu , temel ve teknik olarak bilgilendirecek inceleme yapacak bir üstad bizi bilgilendirmesi uygun olur, şimdiden tşkler...
    Siz toplanti odasina gecin ben kahvenizi hazirlayayim. Ustadlar da sunumu hazirlasinlar.siz kahvenizi yudumlarken sunumu yapiyor olacagiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Fk sı biraz yuksekmi dersiniz.. 20 sanirim.. son 5 6 gundur surekli cikmis .. siğ bi tahta

Sayfa 190/470 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •