Sayfa 292/652 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. akşam oldu Karamanlar perdeyi çekip karanlık oda stratejisi yapıyorlardır maximum 1.73 dedi Kahraman Baba. Sülale Ohaaa dedi. Yeter çektirdiğimiz KY dedi bazı insaflı K lar. Yok yok bunlara acımak yok acırsanız acınacak hale gelirsiniz dedi(Yeni retorik)

2. bu gün iyi duruyor...son bir kaç günlük panik satışların yerini alışlar alıyor..sayın ft dostum senin durumun nasıl...sepelerine yeterince gentaş alabildin mi acaba ?? hala alışlarına devam ediyor musun ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. eski gunlerine borsoda 1 numaraydı o 6 liralı gunlerinde cok yıl gecti yeniden bakalım ne zaman o gunlerdeki gibi olacak
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

4.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    eski gunlerine borsoda 1 numaraydı o 6 liralı gunlerinde cok yıl gecti yeniden bakalım ne zaman o gunlerdeki gibi olacak
    6 yı nerde gördü kardeşim....allah allaaah

5. arkadaş karelle karıştırmış... bir burayı bir orayı takip edince galiba yanlış topiğe yazdı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. zirvesinden çok da uzaklaşmıyor ama her türlü olumlu endekste dahi de çıkmıyor...illa ki bilançoyu görecem diyor..biz de senin ile birlikte bekliyoruz sayın gentaş...sabır sabır sabır...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    zirvesinden çok da uzaklaşmıyor ama her türlü olumlu endekste dahi de çıkmıyor...illa ki bilançoyu görecem diyor..biz de senin ile birlikte bekliyoruz sayın gentaş...sabır sabır sabır...
    Ygyo- mndrs- ieyho bunlar hareketlenmeye başladı bu uyuz burda biraz daha dursunda FULLENEYİM.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by aslan3800 Yazıyı Oku
    Ygyo- mndrs- ieyho bunlar hareketlenmeye başladı bu uyuz burda biraz daha dursunda FULLENEYİM.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dokuz aylık bilançoyu açıkladığı sırada menderes de açıklamıştı...ikisinin de bilançosunu beğenmiştim...ama daha çok gentaşın bilançosunu beğendiğimden vede hisse adeti olarak gentaşın daha az olmasından dolayı gentaşta karar kılmıştım...temeli iyi olmaya başlayan hisseler genelikle bilanço dönemlerinde hareket ederler..diğer günlerde çok sıkıcı olurlar...gentaşta bu kadar çok yazmama rağmen hala bu hissede hiç kazanmadım desem acaba inanır mısınız ??

zaman ilerledikçe ve olası iyi bir bilanço geldikten sonra gentaşın hareketlenmesini bekliyorum..bu vakitler sepetleri yeterince doldurma vakitleridir...gözlerimiz günlük seansları izlerken ne yazık ki yılıyor......ama akıl ve mantığımız hiç yılmıyor tam tersine hep umutvar oluyor..sabır sabır sabır...

Sayfa 292/652 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •