Sürdürülebilir kar: Bir defaya mahsus kar yazmaz, dönem karını, esas faaliyet karından elde eder. Sezonluk iş almayıp, yatırımcısına istikrarlı finansal tablolar sunar. (bkz-mevzuat sirküleri)
Sürdürülebilir kar: Bir defaya mahsus kar yazmaz, dönem karını, esas faaliyet karından elde eder. Sezonluk iş almayıp, yatırımcısına istikrarlı finansal tablolar sunar. (bkz-mevzuat sirküleri)
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
kadı kızında da olmayacak şeyi istiyorsunuz..
Kar esas faaliyet , sürdürülelirlik , reeferansları ve iş sahası gani katar dan ingiltereye kadar , yabancı yatırımcı fena seviyor kağıdı imkanınız var sa 3 aylık takas dökümüne bakın, yerli yatırımcı pek güvenmiyor , ama ben güveniyorum RIDO DİYORLAR Bu kadar ipucu yeter...
A** E****rik: Jeopolitik riskler taşıyor. Uluslararası yaşanabilecek menfaat çatışmalarında subjektif etkilenebilir. Bu hissenin yatırımcısı; dünyada neler olup bittiğini (abd grip mi oldu, kore mi hapşırdı. Arabistan geçmiş olsun dedi mi) daha fazla yakından takip etmesi gerekiyor.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer İmleri