Neler dönmüş biz yokken yav
Neler dönmüş biz yokken yav
Açıklıyorum kara murat benim.
Bu ne yav şaka gibi.
Ferit kim, benim yazım neden alıntılanmış.
Yav kimlerle uğraşıyoruz. Adam zararını 50 (elli) kuruştan alayım demiş, piyasada 35 e satıyolar demişsin. Yav adam zaten 5000 lotu
Fazla vereceğim 35 yerine 50 vereceğim demiş, yeterki tatava yapma demiş, sen hala piyasada 35 den veriyolar demişsin.
Ya gerçekten safsın yada algı peşindesin, çözemedim.
Arell bank olayına gelince sabırlı olun boşuna spekülasyon yapmayın. Üç gün yatın uyuyun. Siz ne düşünüyorsunuz, bırakın arell bank düşünsün.
Areall bence kervana bir rakama verdi sayılanlar rakamı çok buldu şu an iki tarafta kumar oynuyor eğer otelle müşteri çıkmazsa kervanın eli güçlenecek pazarlık payı artacaktır. Birde sayılanların ky kullandıklarını düşünüyorum ky sayesinde durumunu kötü göstermiş icralara alıcı gelmesini engellemiştir çünkü ky icradan satışlara itiraz etmiş alıcılara set olmuştur. Bu ky önderlik edenlerin durumuda ilginçtir bir kaç
kişi hariç kim önderlik ettiyse ya hisselerini satıp çıkmıştır yada şirketle ortak olmuştur bu yüzden şirket bu olumsuzlukları pazarlık aracı olarak kullanmıştır. Belki de şirket hisse fiyatını bu yüzden buralarda tutuyorsun.
Şirket birilerine algı yapıyor bu algı da forumlarda ky yayılıyor. Çağrı çağrı 4 yıl gitti. Şimdide ariel . Hiç kimse 28.09.2017 spk bülten ini takibini yapmıyor , 200 mlyn şirket zarara uğratılmış yada şirket dışına çıkarılmış diyor spk . Tatlı tatlı satır satır yazı yazanlar bilgili kalemi kuvvetli arkadaşlar bunu gündeme getirmiyor. Şirket ten 200 mlyn uçmuş spk yalan mı söylüyor neden spk nın suç Duyuruları na müdahil olmuyoruz. 200 mlyn önemsiz bir miktar mı ? Ky bu durumdan zarar etmedik mi? Şirket için ky her şeyi yaptı fesh çekme, dilekçeler spk vs . Eee ortada ne var kimse sormuyor şirketten çıkarılanları ne yaptınız diye . Bak 200 ky savcılığa gitsin spk nın suç Duyuruları na müdahil olsun nolacak. Şimdiye kadar bir şey olmadı. Ne yapmışlar şirketren çıkarttıkarını, ben deniyorum spk diyor.
Peki sdksmr19 bu kalemi duzgun olanlar belgeleriyle beraber taahhutlu ve sistem uzerinden bu cikarilan gmleri hem bist hem spk ya kac kere sikayet etti. Spk durup dururken mi sorusturma baslatti... Bunu en iyi bilenlerdensiniz...
Hele hele bodrum, termel, lara icralariyla ilgili neler yapildigini
Muvazaa yapildigina dair ispatlariyla beraber kac ay ugrasildigini ve bunun sonucunda bodrum oteli 40 kusur milyona gitmisken spk ya ulasip sikayetlerde bulunan kimdi hocam
Spk sadece kervan icin bulten yayimlarak bodrum otelinin satisina itiraz edip muvazaa davasi acilmasini istedigi bultenin cikmasi icin neler yapildi
Ki bunu en cok bilenlerdensiniz..
Yani mantikli ne varsa zaten dahil oluyoruz takipte ediyoruz...
Bu davaya mudahil olmaniz icin bizi beklemenize gerek yok bir dilekceyle olabilirsiniz... Buradan yazacaginiza mahkemeye yazin...
Herseyi baskalarindan beklemeyin emin olun biz takip ediyoruz zaten...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Tek kişi ile olcanını bilsem amenna . Tamam 200 kişi yapalım bunu. Sizin kaleminiz kuvvetli çoğu şeye hakim siniz. Fesih te olduğu gibi bu 200 mln un peşine düşelim. Tek kişinin isteği ile savcılık aşamasını geçeceğini sanmıyorum ama kalabalık olursak bu mümkün.
Yer İmleri