Sayfa 163/581 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. Sy. Emektar kap haberinden önce bu konuyu açıklamıştı.seans kapanmadan önce haber geldi fakat hisseye etkilemedi.

OSTİM günlük takas

3.  Alıntı Originally Posted by firtina55 Yazıyı Oku
    Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    22.11.2014

Açıklamalar
    Bu açıklama, SPK'nın Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. maddesinin 7. fıkrası uyarınca altmışar günlük sürelerle yapılması istenen özel durum açıklaması güncellemesi olarak yapılmaktadır.

22.11.2014 tarihinde kamuya açıklanan Ostim Metro Durağı yanında bulunan 64544 Ada 1 Parsel üzerinde %50'si Şirketimizin olmak üzere hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılan Ostim Prestij isimli projemizin inşaat işleri tamamlanmıştır. Yapı kullanım izin belgesi alınması için gerekli olan belge ve onaylarla ilgili müracaatlar yapılmıştır. Belge ve onayların alınmasını müteakip yapı kullanma izin belgesi alınacaktır. Projede yer alan gayrimenkullerin 13 - 25 Ocak tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilmesine ilişkin Müteahhit Firma tarafından duyuru yapılmıştır. Müteahhit Firma yükümlülüğünde devam eden pazarlama ve satış faaliyetlerinde, Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından tespit edilen toplam satış tutarının %41'i oranında satış gerçekleştirilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.
    Saygılarımızla...
    Emektar Hoca bu haberi yorumla.......Bana göre en az 2 tavanlık haber ama OSTİM bu pazartesi dip yapmasın.......
    iki ay önce yapılan açıklama...
    .......''Ostim Prestij isimli projemizin inşaat faaliyetleri devam etmektedir. Proje kapsamında yapımı devam eden A, B, C ve D Blokların inşaat ve mekanik imalatları genel olarak tamamlanmış olup, İnşaatın teslimi ve yapı kullanma izin belgesi alınması için hazırlıklara devam edilmektedir. Projenin çevre düzenleme çalışmalarına devam edilmektedir......''
    .....
    şimdi ise inşaat dahil çevre düzenlemesinin bittiğini...yapı kullanım izin belgesi için müracaat yapıldığını
    izin belgesi alınır alınmaz (yani bu hafta çıkacağını) 13-25 ocak tarihleri arasında hak sahiplerine tesim adileceğini söylüyor...
    ................................
    daha önce satışlardan alınan çek-senet -nakit gibi benzeri varlıklar ertelenmiş gelirler bölümünde tutuluyordu..
    teslimatla beraber faturalar kesilip bilançoda görülmeye başlanacak.
    ne yazık ki yıl sonu bilançoda bunu göremiyeceğiz. ilk çeyrek bilançoda görmeye başlayacağız...
    hasılat paylaşımı yöntemi ile yapılan bu projeden OSTİM namına 115 milyon tl net gelir bekleniyor...
    Son düzenleme : emektar; 12-01-2018 saat: 23:19.

4. kötü günler geride kaldı...
    şimdi hisselerimize sahip çıkma zamanı...
    ilk çeyrekte çok ciddi kar açıklaması bekliyorum...
    bazı dükkan ve ofislerin taksitle satışı yapıldığı için sonraki bilançolarda da kar görmeye devam edeceğiz.
    inşallah 2018 in en çok kazandıran hisselerinden olur.

5. teknik olarak öyle sıkıştı ki etekler zil çalıyor....bu defa kalıcı 74 üstüne atar dilerim.aman patron-sipek duymasın yoksa para kazandırmazlar.

6. haber:
    1- teknikten
    2- temel den
    3- bilançodan
    4- sektörden
    5 - herşeyden daha önemli bir kıstastır

yatırım yaparken haberleri es geçenin üzerinden tır geçer

7. ostim prestijin lambaları yanmaya başladı.
    cuma gelen açıklamaya göre satılan ofis ve dükkanların teslimatına dün başlandı...
    artık biz değil spek düşünsün...

Sayfa 163/581 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •