Sayfa 204/761 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: DERIM - Derimod

  1. #1625
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Yaş
    46
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Acemşah usta güzel yazıyorsun , doğru yazıyorsun . Eyvallah ta. Ben hisse gitmez, hisse kötü demiyorum. Ya siz, ya da sizi takip eden birileri , sizin yazılarınıza göre speküle ediyor diyorum. Siz yapmıyorsanız zaten soru yok. Ama sizin yazılarınızla oluyor bu fiyat oynaklıkları. Hoop 8den 10 küsura bir seansta. Bunda art niyet aramamak saflık olmaz mı? Kim çıkardı oraya ve kim bastı tekrar sekizlere. Sitemimiz olsun biraz yani. Not ben Derim'den zararda değilim. Yukarıdan da almadım. Hatta Derim'i en az 4-5 defa alıp satıp İntema, Bossa, link, Ateks, Penguen hisseleri arasında en az üç beş tur yapıp Derim almışımdır. Derim için ben de umutluyum elbet. 91den beri borsada olan birisi olarak kulağımızın ardı bile hasarlı .
    Bir başkasını savunayım derken bana ayar vermeye çalışan kişiler biraz daha saygılı olsa iyi eder. Sözüm sn körhacı'ya.
    Haklisiniz. Ama tahtaya ilgi gelmesi icin bu tur hareketler aslinda olumlu. Mesela biz 10 liramizin 6 lirasi ile derim almistik. Bu bence yanlis bir yatirim. Simdi agirlik 10da 3e dustu. Eger boyle yeni gelenler olmasaydi satamazdik. Ayrica gelenler bir gun daha toplayabilselerdi deniz havlu atacakti. Marbas da arada kaynardi. Su an umulmadik fiyatlari da gorebilirdik. Temelsiz olurdu ama olurdu. Gucleri yetmedi arkadaslarin. Asuzudan buraya gelirlerse o zaman is degisir. Pazarlama satmazsa istedikleri fiyata cekerler.

  2. hissenin önümüzdeki dönemlerde etkisi altında kalabileceği olayları özetlemeye çalışalım

    --kısa vadede ilk bilanço.. 4. çeyrek akabinde 1. çeyrek.. yıl soru kar gelirse ne yapılacağı
    --defacto ve beymen in halka arzları...(bu halka arzlara oluşacak talep ve ciro piyasa değerleri arası ilişki.. unutmayalım mavi yeni halka açıldı ardından %20 ye yakını 52 liradan yine satıldı.. geçen hafta)
    --sermaye tavanı arttırıldı neden.. birleşme mi olacak şirketlerin sermayeleri mi arttırılacak..(önümüzdeki en önemli beklenti olduğunu düşünüyorum)

    şimdilik aklıma gelenler... kırıcı üslup yerine beyin fırtınası yapmak gerekli..

  3. Yabanci ayrı pazarlama şirketi olan şirketlere ortak olmak ister mi

  4. Haklısın Fatih arkadaş.İnsan senin gibi düşünmeden edemiyor.Ben de yazdım.Hatta kağıt çıkmadan yüzde yirmi yapıp kaçacaklar diye yazdım.İki kere daha yaptılar şah ve saz arkadaşları diye de belirttim.Bu üçüncüyü yapacaklar dedim ve de oldu.Ama bu sefer bir gariplik var.Şah kaybolmadı ortadan hala yazıyor ve sayfada.Yüzde yirmiyi otuzu alıp kaçan o değil demek ki.Bir grup var onu referans gösterip dalıyor ve vur kaç yapıyorlar.Ben kendi adıma sayın Acem şah in bu adamlarla bir bağlantısının olmadığını düşünüyorum.Yiğidi öldür hakkını yeme çok emeği var derimde.ytd

  5. düşük sermayeye sahip olupta cıkmayan bir bu kaldı bu hisse borsa tarihine gececek kimse bu hisseyle aşık atamaz gene söylüyorum bu lanet hisseyi .....yın bakın cimbeton o da gitti yolun başında inşallah dahada gider cünkü hakkı bir bu hisse gitmez nedenmi yüzlerce defa yazdım bu hissede kul hakkı var 30 senedir kazanamayan yatırımcıların hakkı var otuz sene öncede bu yatırımcılar vardı hayır bu yönetim vardı masanın altında dügmeleri var hisse az bucuk başını kaldırsı hemen yönetim düğmeye basıyor almayın uzak durun bu lanetten kapa haber düşmeden almayın diyordum defalarca ama şimdi diyorum kapa haber düşsede almayın bu laneti birleşsede almayın arsayı satsada almayın masanın altında dügme oldukca kimseye kuruş kaptırmaz ancak alım esnasında yüzde 10. yüzde 15 bulan alıp satsın anında aynı gün veya ertesi gün eksiye gecer herkes ispatını gördü eeeeee ne zaman alacagız ne zaman elimizde tutacagız derseniz hisse ne zaman satılıga cıkarsa o zaman alın derim ama o da ancak balık havaya cıkınca olur beyazın 250.000 tly gidecegine inanın bu lanetin cıkacagına inanmayın her gün yeni yeni acemi borsacılar geliyor sakın bulaşmayın bu adamlara derim.ytd.

  6.  Alıntı Originally Posted by mehmet4335 Yazıyı Oku
    düşük sermayeye sahip olupta cıkmayan bir bu kaldı bu hisse borsa tarihine gececek kimse bu hisseyle aşık atamaz gene söylüyorum bu lanet hisseyi .....yın bakın cimbeton o da gitti yolun başında inşallah dahada gider cünkü hakkı bir bu hisse gitmez nedenmi yüzlerce defa yazdım bu hissede kul hakkı var 30 senedir kazanamayan yatırımcıların hakkı var otuz sene öncede bu yatırımcılar vardı hayır bu yönetim vardı masanın altında dügmeleri var hisse az bucuk başını kaldırsı hemen yönetim düğmeye basıyor almayın uzak durun bu lanetten kapa haber düşmeden almayın diyordum defalarca ama şimdi diyorum kapa haber düşsede almayın bu laneti birleşsede almayın arsayı satsada almayın masanın altında dügme oldukca kimseye kuruş kaptırmaz ancak alım esnasında yüzde 10. yüzde 15 bulan alıp satsın anında aynı gün veya ertesi gün eksiye gecer herkes ispatını gördü eeeeee ne zaman alacagız ne zaman elimizde tutacagız derseniz hisse ne zaman satılıga cıkarsa o zaman alın derim ama o da ancak balık havaya cıkınca olur beyazın 250.000 tly gidecegine inanın bu lanetin cıkacagına inanmayın her gün yeni yeni acemi borsacılar geliyor sakın bulaşmayın bu adamlara derim.ytd.
    balik kavaga cikmamis ama
    derim agaca cikmis...

    siz.... biz.... istemesekte gidecek....!

    IMG_20180114_111737.jpg
    2 Milyar Dolar

  7. Abiler guzel aliyor... umarim tavan yaptirmazlar
    2 Milyar Dolar

  8. evet iyi alıyor neredeyse 22.70 değecek gibi

Sayfa 204/761 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •