bakın ne yiğitler çıkıyor bence bir göz atın temettü ve bonuslar veriliyor eger gerçekten doğru ise en doğru liman diye düşünüyorum.ben girmeyi düşünüyorum ama tabi biraz fiyat yüksek.
http://www.borsagundem.com/haber/bol...n-onay/1268521
Şimdi yeni bir futbolcu transfer olur misal van persie tüm taraftarlar havaalanında her şey mükemmel.Umutlar dorukta falan .E sonuç??? .Yani hele bir sahaya çık kendini ispatla falan di mi)))))))Bu yıl benden size tüyo bu şirket için demiyorum ama inanamıyacağınız halka arzlar olacak.Ve genelde çoğu vatandaşı soyma şeklinde gerçekleşecek..Şirketler çok sıkıntı da, para yok ,anladınız siz onu.
yazdıklarına katılıyorum ayrıca dağıtılacak yüzde 70 lik kar dağıtımının yanı sıra ilk arzda girenlere verilecek imkanlar çok iyi 1 ay elinde tutana yüzde 2 oranında bonus verilecek yazıyor çok cazip.tek kötü yanı Denizbank tarafından pazarlanması .denizbankın pazarladığı hisselerin bir çoğu sorunlu çıkıyor. pazarlamayı işyat felan yapsa süper olurdu.
Halka arzlarda ilk gün alan küçük yatırımcılarda kar edenlerin yüzdesi kaçtır????
Yer İmleri