Sayfa 58/250 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 1999 madde; 457 - 464 arası.

Konu: OYLUM - Oylum Sınai Yatırımlar

1.  Alıntı Originally Posted by neden07 Yazıyı Oku
    23 ocakta 3.15 leri görmüş buralardan alanlara ALLAH yardım etsin. 1000 kademe düşmüş. yazık

3 milyarı olanın parası 2 milyara düşmüş.

işlem hacmi diplerde. sanırım herkes ya verdi yada kağıttan ümidini kesti. hacimsiz buralara kadar geldi. patron çok acımasız davranmış. arabı marabı hikaye mi acaba. şeytan diyor ortalama yap. ytd.
    Ben bilanço zamanı söylemiştim. Bu şirket batık veya batıyor diye o zamanlar bana bir çok kişi saçma sapan yorumlar yapmıştı şimdi az çok mevzu ortaya çıkıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by szinan Yazıyı Oku
    Ben bilanço zamanı söylemiştim. Bu şirket batık veya batıyor diye o zamanlar bana bir çok kişi saçma sapan yorumlar yapmıştı şimdi az çok mevzu ortaya çıkıyor.
    Bu sirketinde sonu seker pilic e benziyor.

3.  Alıntı Originally Posted by ÖZMENGENLİ Yazıyı Oku
    Iyice sıkıştı.tüm beklentilere cevap verecektir.spek bu kağıttan iyi bir kar yapmadan çıkmayacaktır.geriye tek bişey kalıyor sabır
    Müdür sen kayboldun ?d

4. Batacak olan şirkete mi araplar 3.500.000,00 tl yatırım yaptılar şuan itibarı ile.

5. Batiyosa burda ne isiniz var verin gidin
    Niye bunun gotunu bekliyosunuz anlamadim

6. hakikaten memnun değilseniz verin geçin..milleti niye etkiliyorsunuz..herkesin karı zararı kendine..

7.  Alıntı Originally Posted by freshblood Yazıyı Oku
    hakikaten memnun değilseniz verin geçin..milleti niye etkiliyorsunuz..herkesin karı zararı kendine..
    Ben kimseyi etkileme derdinde degilim. Ama bakin bakalim seker pilicin bir sonuna. Ordada yalandan bi arap ortak hikayesi. Sonrasi iflas.

ASLA YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by mehmedine Yazıyı Oku
    Ben kimseyi etkileme derdinde degilim. Ama
    bakin bakalim seker pilicin bir sonuna. Ordada yalandan bi arap ortak hikayesi. Sonrasi iflas.

ASLA YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR.
    Sen neyi bekliyosun ozaman paranmi fazla aklinmi kit verde kurtul bizde senden kurtulalim

Sayfa 58/250 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •