Sayfa 759/1001 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. memlekette nereyi tutsan elinde kalıyor.

hani ne olacakta toparlanacağız pek aklım kesmiyor.

- parti ayrımı yapmaksızın - şu haliyle belediyeler resmen yük.

düzensiz, kuralsız yapılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Biraz itici bir üslup sahibi de olsa, kendisi için uygun gördüğü lakap "çok tepeden" biri olmadığının karinesi...

Kimi bildiği yazar gider.

Kimi böyle bir talep olup olmadığına bakmadan/aldırmadan öğüt verir...

Ben talep edilmeden böyle umuma açık bir başlıkta öğüt verilmesi taraftarı değilim.

Ama bu benim düşüncem.

Ha bir de...

Herkesi seveceğiz diye bir şey yok hayatta...

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Biraz itici bir üslup sahibi de olsa, kendisi için uygun gördüğü lakap "çok tepeden" biri olmadığının karinesi...

Kimi bildiği yazar gider.

Kimi böyle bir talep olup olmadığına bakmadan/aldırmadan öğüt verir...

Ben talep edilmeden böyle umuma açık bir başlıkta öğüt verilmesi taraftarı değilim.

Ama bu benim düşüncem.

Ha bir de...

Herkesi seveceğiz diye bir şey yok hayatta...
    Elbette kendisini ciddiye alıp öğüt talep eden bir kişi dahi olmadığını kendisi de biliyordur ancak .. ne bileyim içimden geldi yazdım..
    Belki umut vardır diye belki de öylesine..
    Yoksa ciddiye alıp mesaj yazacağım yada yazdığına cevap vereceğim bir zat asla değil.
    Herşeyi çok bildiğini zanneden insan genelde hiçbirşey bilmeyen insandır. yararı olmayan insanla da sohbet yararsızdır.

Herkese keyifli bir gece dilerim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Gelen son haberlerden anlaşılan, ABD Kuzey Suriye'deki Kürtleri kendi kaderiyle başbaşa bıraktı...

Rusların da olur vermesiyle Kuzey Suriye'de Kürt unsurları zor günler bekliyor olacak.

Bu piyasalara nasıl etki eder.

Doğrusu tahmin edemiyorum.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Gelen son haberlerden anlaşılan, ABD Kuzey Suriye'deki Kürtleri kendi kaderiyle başbaşa bıraktı...

Rusların da olur vermesiyle Kuzey Suriye'de Kürt unsurları zor günler bekliyor olacak.

Bu piyasalara nasıl etki eder.

Doğrusu tahmin edemiyorum.
    Cephanelikler 2 cı dunya savasından kalma bomba dolu ucaklara doldurup dümdüz etseler ya bızımkıler hep eksi cephaneyi depolarda saklama derdinden kurtulurlar vatan kurma heveslisi aşiret toplulugunu yok ederler.

Asıl plan içerdeki kürt vatandaslarımızı kışkırtmak ordaki aşiret topluluguna saldırılıyor diye...

Nasıl bir operasyon ise bu fırat bızım kırmızı cizgimiz dedik aylardır tık yok. Gelecez geliyorum gelmek üzereyim diyerekte operasyon mu olur

6. Hacı amucalar
    Anladık biraz bilginiz var
    Şimdi detaylandirak
    Şöyle
    Almanya mark zamanı Avusturya Şilingini 1 e 7 oranı ile yönetti
    Şimdi de aynı oran dolar yuan da
    Hele kurban olduğum bu oran mühim orandir
    Yani yuan da deval olmaz
    Bu da yatırım tavsiyesi olmaz
    Eyi geceler

7. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

TL’de değer kaybı, haberle sıcak bölgesel gelişmelerle olursa geçicidir, bunlardan daha etkili olan ise kronik cari açık ve faiz makasıdır. Merkezin maçası faizleri arttırmayı yemez, cari açık da bu iç talep ve günden güne artan ithal ürüne bağımlılıkla asla kapanmaz. Bir laf vardır, temel analizle ne alacağına, teknik analizle ne fiyattan alacağına karar verirsin diye; trade etmeyip işinize gücünüze bakmak isterseniz, teknik analizle düzenli olarak usd alıp biriktirmek en baş ağrısız korunma ve TL bazında reel getiri yöntemidir; üstelik likittir.

Adettendir; yatırım taviseyesi değildir.

8. DXY çakılıyor ama bizde dolar hala 3,79 larda.... neler oluyor?

Sayfa 759/1001 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •