memlekette nereyi tutsan elinde kalýyor.
hani ne olacakta toparlanacaðýz pek aklým kesmiyor.
- parti ayrýmý yapmaksýzýn - þu haliyle belediyeler resmen yük.
düzensiz, kuralsýz yapýlar.
memlekette nereyi tutsan elinde kalýyor.
hani ne olacakta toparlanacaðýz pek aklým kesmiyor.
- parti ayrýmý yapmaksýzýn - þu haliyle belediyeler resmen yük.
düzensiz, kuralsýz yapýlar.
Biraz itici bir üslup sahibi de olsa, kendisi için uygun gördüðü lakap "çok tepeden" biri olmadýðýnýn karinesi...
Kimi bildiði yazar gider.
Kimi böyle bir talep olup olmadýðýna bakmadan/aldýrmadan öðüt verir...
Ben talep edilmeden böyle umuma açýk bir baþlýkta öðüt verilmesi taraftarý deðilim.
Ama bu benim düþüncem.
Ha bir de...
Herkesi seveceðiz diye bir þey yok hayatta...![]()
Elbette kendisini ciddiye alýp öðüt talep eden bir kiþi dahi olmadýðýný kendisi de biliyordur ancak .. ne bileyim içimden geldi yazdým..
Belki umut vardýr diye belki de öylesine..
Yoksa ciddiye alýp mesaj yazacaðým yada yazdýðýna cevap vereceðim bir zat asla deðil.
Herþeyi çok bildiðini zanneden insan genelde hiçbirþey bilmeyen insandýr. yararý olmayan insanla da sohbet yararsýzdýr.
Herkese keyifli bir gece dilerim
Gelen son haberlerden anlaþýlan, ABD Kuzey Suriye'deki Kürtleri kendi kaderiyle baþbaþa býraktý...
Ruslarýn da olur vermesiyle Kuzey Suriye'de Kürt unsurlarý zor günler bekliyor olacak.
Bu piyasalara nasýl etki eder.
Doðrusu tahmin edemiyorum.
Cephanelikler 2 cý dunya savasýndan kalma bomba dolu ucaklara doldurup dümdüz etseler ya býzýmkýler hep eksi cephaneyi depolarda saklama derdinden kurtulurlar vatan kurma heveslisi aþiret toplulugunu yok ederler.
Asýl plan içerdeki kürt vatandaslarýmýzý kýþkýrtmak ordaki aþiret topluluguna saldýrýlýyor diye...
Nasýl bir operasyon ise bu fýrat býzým kýrmýzý cizgimiz dedik aylardýr týk yok. Gelecez geliyorum gelmek üzereyim diyerekte operasyon mu olur
Hacý amucalar
Anladýk biraz bilginiz var
Þimdi detaylandirak
Þöyle
Almanya mark zamaný Avusturya Þilingini 1 e 7 oraný ile yönetti
Þimdi de ayný oran dolar yuan da
Hele kurban olduðum bu oran mühim orandir
Yani yuan da deval olmaz
Bu da yatýrým tavsiyesi olmaz
Eyi geceler
TL’de deðer kaybý, haberle sýcak bölgesel geliþmelerle olursa geçicidir, bunlardan daha etkili olan ise kronik cari açýk ve faiz makasýdýr. Merkezin maçasý faizleri arttýrmayý yemez, cari açýk da bu iç talep ve günden güne artan ithal ürüne baðýmlýlýkla asla kapanmaz. Bir laf vardýr, temel analizle ne alacaðýna, teknik analizle ne fiyattan alacaðýna karar verirsin diye; trade etmeyip iþinize gücünüze bakmak isterseniz, teknik analizle düzenli olarak usd alýp biriktirmek en baþ aðrýsýz korunma ve TL bazýnda reel getiri yöntemidir; üstelik likittir.
Adettendir; yatýrým taviseyesi deðildir.
DXY çakýlýyor ama bizde dolar hala 3,79 larda.... neler oluyor?
Yer Ýmleri