Sayfa 275/969 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,364
    2012 de alınması gerekirdi . Aras ın parası bu iş için yeterli idi artık çok geç , bu saatten sonra alınırsa zarar bilanço daha da kaçınılmaz şekilde büyür . Her iş zamanında yapılmalı . Ama IS Grubu kuleyi kime kiralayacak o zaman ? Yani genel kurulda teklif yaparsanız gülerler ...
    IS Grubu ISGSY yi yolunacak KAZ olarak görüyor ...

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Bu yıl genel kurula katılımı teşvik edelim.
    BayGeorge da geçmişte dile getirmişti, ödenen kiralar yüksek.
    Istanbul'da ofis kiraları muazzam düşüş eğiliminde, İş GYO Kule 3 'ü bir türlü kiralayamıyor.Yok çünkü öyle birileri.

Pay sahiplerinin bilançoda ibra etmeyebileceği bir kalem olarak duruyor.
    Şirketle didişmenin bir vasıtası olarak görmüyorum, madem verimlilikten bahsediliyor, hakların her seviyede
    aranması gerekir. Hatırlatıldığı iyi oldu, notumu aldım.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2. Géçenlerde bir yorumcu " Mayıs' ta sat, nereye gidersen git" sözünü hatırlattı. BIST için tümüyle doğruluğuna inanıyorum. Biz bu iskontodan gidemeyecegimize göre başında bekleyeceğiz. Yaz dostum deftere

3.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Géçenlerde bir yorumcu " Mayıs' ta sat, nereye gidersen git" sözünü hatırlattı. BIST için tümüyle doğruluğuna inanıyorum. Biz bu iskontodan gidemeyecegimize göre başında bekleyeceğiz. Yaz dostum deftere
    Yorumculara kansak yıllar önce veda edecektik sıfırlamış olarak

4. 1.5 yıkılmadığı sürece bence yön yukarı. Umudumu kaybetmedim.

5.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    Yorumculara kansak yıllar önce veda edecektik sıfırlamış olarak
    Hedef girişim, Gözde uçuyor...
    Bizim isgsy yerlerde sürünüyor.
    Bu genel müdür Murat Özgen I kesin fetöden içeri alacaklar. İsgsy ide kayyuma devredecekler (keşke öyle olsa...)
    Ne lanet bir hisseye girmişiz arkadaş 🤑🤑🤑

6. şirketin lağvedilmesi en iyi çözüm gibi iştiraklerinin yarısını batık kabul ediyoruz ve ücretsiz devrediliyor diğer yarısı nakit ve kötü yönetim sigortasını alıyoruz toplam 100 milyon USD ve hissedarlara dağıtılıyor en iyi çözüm bence bu

7.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    şirketin lağvedilmesi en iyi çözüm gibi iştiraklerinin yarısını batık kabul ediyoruz ve ücretsiz devrediliyor diğer yarısı nakit ve kötü yönetim sigortasını alıyoruz toplam 100 milyon USD ve hissedarlara dağıtılıyor en iyi çözüm bence bu
    Şirketten çıt çıkmıyor.

Dünkü ziyaretten sonra pes etmedim, sportive'in rakiplerine baktım. Under Armour 20 ayda 20 mağaza açmış.
    Büyümeye oynayan bir şirket. Piyasada tutan bir marka oldu sanıyorum. Bu markayı getirmek için Sportive de uğraşmış, sonunda Doğuş kapmıştı.

Sanki yenilen takıma yatırım yapmışız gibi hissediyorum. Umarım markayı öldürmesinler.

8.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Şirketten çıt çıkmıyor.

Dünkü ziyaretten sonra pes etmedim, sportive'in rakiplerine baktım. Under Armour 20 ayda 20 mağaza açmış.
    Büyümeye oynayan bir şirket. Piyasada tutan bir marka oldu sanıyorum. Bu markayı getirmek için Sportive de uğraşmış, sonunda Doğuş kapmıştı.

Sanki yenilen takıma yatırım yapmışız gibi hissediyorum. Umarım markayı öldürmesinler.
    under armor iyi bir marka bende kullanıyorum memnunum çok mağaza açmış buradada var ve bayağıda büyük ancak sadece Under Armour satmakla olurmu bilmiyorum neticede her yetdede satılıyor
    sportive gelince dükkanların sessiz görünmesi normal bütün spor mağazaları öyle vatandaş oralara gerçekten birşey almak için giriyor ve alıyor önemli olan netice ciro
    sportive in en önemli avantajı ekipman satışı ve e ticarette tartışmasız lider olması
    genel müdürün dediğine göre Avrupa’da spor mağaza satışları %65 ekipman %35 ayakkabı tişört filan bizde ise tam tersi imiş neticede ayakkabı tişört her yerde satılıyor
    işte sportive in rakiplerinden farkı va ayrıcalığı %65 ekipman %35 lifestyle genel müdür böyle söylüyor yani Avrupa düzeyinde
    neticede spor mağazası ayakkabı don tişört satmakla olmuyor onu hepsi satıyor
    sportive in bu durumu e ticaretde lider olması ve nike-sportive sponsorluğu en büyük avantajımız
    iş girişim yapabileceğinin fazlasını yaptı ve belli bir seviyeye getirdi artık her türlü ihtimalin değerlendirildiğini düşünüyorum

Sayfa 275/969 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •