Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7445 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    şunuda belirtmeden geçemicem ( ayrıca birileri bişeyler alsın yada işyat satsın diye yazmıyorum , arada bir bunu ima etmenize gerek yok rahat olun amaç felan yok ortada . ) sadece farklı bir düşünce paylaşımı olarak görün okadar.
    Diyelim ki 50.000 TL.paran var.

Hesabi yap, 1 yil beklesem ne alirim diye.

Diger hisseler le de mukayese et.

Hangisi kar'li ise onu al,hesap bu kadar basit.

Az kazandirir bunu biliyor ve kabul ediyoruz, az olsun saglam olsun, derdimiz bu.

Sahildeki kayalarin yikan dalganin gucu degil, surekliligidir.

Bilmem anlatabildim mi ?

2.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Diyelim ki 50.000 TL.paran var.

Hesabi yap, 1 yil beklesem ne alirim diye.

Diger hisseler le de mukayese et.

Hangisi kar'li ise onu al,hesap bu kadar basit.

Az kazandirir bunu biliyor ve kabul ediyoruz, az olsun saglam olsun, derdimiz bu.

Sahildeki kayalarin yikan dalganin gucu degil, surekliligidir.

Bilmem anlatabildim mi ?
    peki benim anlamadığımda şu herkez senin gibi alım yapıyorsa bu işin sonunda kime satabileceksin o hisseleri.illaki birgün satmak isteyeceksin değilmi ama senin satmaya kalktığında kimse almazsa ne olacak ( çünki bu kâğıda herkez aynı şekilde yaklaşıyor yada yaklaşacak ) kâğıdı giderken satmak mantıklı değilmi yanlısmıyım ,bu fiyatlara yüksek gözüyle bakılıyorki alım yapmıyorsunuz şunuda unutmamak gerek neticede borsada bir tahtası var ve borsaya bir şekilde ayak uyduruyor geç veya erken, kötü durumda o elindeki senetlerin akıbeti ne olacak.işyata bir şey olmaz diye mi düşünüyorsun ???

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    peki benim anlamadığımda şu herkez senin gibi alım yapıyorsa bu işin sonunda kime satabileceksin o hisseleri.illaki birgün satmak isteyeceksin değilmi ama senin satmaya kalktığında kimse almazsa ne olacak ( çünki bu kâğıda herkez aynı şekilde yaklaşıyor yada yaklaşacak ) kâğıdı giderken satmak mantıklı değilmi yanlısmıyım ,bu fiyatlara yüksek gözüyle bakılıyorki alım yapmıyorsunuz şunuda unutmamak gerek neticede borsada bir tahtası var ve borsaya bir şekilde ayak uyduruyor geç veya erken, kötü durumda o elindeki senetlerin akıbeti ne olacak.işyata bir şey olmaz diye mi düşünüyorsun ???
    Dolasimda 100 Milyon hisse var, istedigin zaman satarsin.

Senin anlamadigin biz bunu satmak icin almiyoruz.

Ee insan elbet bir gun satar diyorsundur simdi. Hayir satmam, cunku yillik getirisi icin aldim.

Kimse satmazsa ne olur demenin bir mantigi yok, bak sen mesela kafan basmadigi icin, 90+3 te sattin.

Burada yazan bazilari hala, enflasyondan eriyor diyor, yil sonunda verdigi kadar dusuyor diyor.

Hala cozemediler.

Rakkamlara doktuk bir daha anlattik hala anlamiyor adam, yapacak bir sey var mi ?

Hisse 90 kurustu, yazdik, bu fiyattan alan %16.7 net para kazanir dedik, adam kazanmaz dedi, cunku fiyat ayni miktarda geri gelir diyor.

Hemserim kar payindan iki gun once sat..!

Orada duruyor, cunku o ana kadar bunu dusunmedi, beyin hava yapiyor. O kadar dusunebiliyor.

Yani herkes kar payini her yil alsin, hissede hic geri gelmesin, bunun sonucunun nereye varacagini dusunemiyor ki.

Yani ISYAT, al/satci, butun cakallari zengin etmek icin mi kurdu bunu ?

Sanirsin ki, kar payindan sonra bi bu hisse kar payi kadar geri geliyor, tum hisseler ayni diyoruz, yok diyor onlar geri geliyor.

Bu da 1 yil icinde geri geliyor, o yuzden maaliyetimiz 0.76 ya.

Anlatiyoruz anlatiyoruz bunlar anlamiyor.

Yapacak bir sey yok.

Ha işbankası batar paralara el konur falan felaket senaryosunda evler emekli maaşları döviz falan hiç bir yer ve hiç bir şey güvenli değildir.O zamana kadar en güvenli yatırımlardan biri budur.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ha işbankası batar paralara el konur falan felaket senaryosunda evler emekli maaşları döviz falan hiç bir yer ve hiç bir şey güvenli değildir.O zamana kadar en güvenli yatırımlardan biri budur.
    ağzından yel alsın tövbe de

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •