Sayfa 326/948 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by paradox Yazıyı Oku
    size katılıyorum, yıl sonu kabaca 230-235 mio tl ciro ve 12-13 mio tl net kar ile kapatacaktır gibi gözüküyor. Ancak 2018 ilk 3 aylık bilanço performansı daha belirleyici olacaktır hisse fiyatlamasında diye düşünüyorum. 2017'nin devamını bekleyecektir yatırım yapanlar.
    Yanlış hatırlamıyorsam bir ara anele adınız değilmi sn.paradox ve emekli2

2. Çelebi bu malı çok beklemeden satıcak görüntü bu , bugünkü ziraatin satışı da onundu bence , malı ziraate kaydettirmiş , bu mal bitmeden hisseden yukarı yönlü bir hareket beklemek hata olur , kapanışa doğru 2.34 sonrasında önce Şeker sonrasında Ykb ve garantinin 29 a düşürmesi bu malı aşağıdan almak istemeleridir , kimse bu kadar malı buralardan almak istemez , tahminim 2.10-2.15 arasından Başta şeker olmak üzere bu malı karşılayacaklar , sonrası aydınlık.

3.  Alıntı Originally Posted by safran_ Yazıyı Oku
    Çelebi bu malı çok beklemeden satıcak görüntü bu , bugünkü ziraatin satışı da onundu bence , malı ziraate kaydettirmiş , bu mal bitmeden hisseden yukarı yönlü bir hareket beklemek hata olur , kapanışa doğru 2.34 sonrasında önce Şeker sonrasında Ykb ve garantinin 29 a düşürmesi bu malı aşağıdan almak istemeleridir , kimse bu kadar malı buralardan almak istemez , tahminim 2.10-2.15 arasından Başta şeker olmak üzere bu malı karşılayacaklar , sonrası aydınlık.
    Peki ziraatin satışlarını 11 ocaktan beriye çıkarabilyormusunuz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, siz yoksa casus musunuz. Aklımıza gelmedi değil hani. Şirket hakkında bu kadar iyi konuşmalar filan.
    CEVAP:
    -Sahaya ineceğim an öncesinde size söylediğim bir şey vardı. "Gören göz. Bakan göz." Tüm şirketlerin rasyolarına bakın, bizim yeşil gözle karşılaştırın. Sonra casusluğumuzu konuşuruz.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Yanlış hatırlamıyorsam bir ara anele adınız değilmi sn.paradox ve emekli2
    sn. kitapci0, anel ile hiç bir alakam olmamıştır.

6.  Alıntı Originally Posted by kasap Yazıyı Oku
    Bu topicte bi gariplik var kagit dustukce millet daha dami umutlandiriliyor anlamadim bi bit yenigi arasak iyi olacak gibi dustukce her bi yerden sirket güzellemeleri bilanco arsa ortak satisi nerdeyse silverdan bi dunya devi cikacak
    Neyse InsALLAH herkes kazanir
    Sn.kasap silvr eski silvr değil önce bunu belirtmek isterim. Bu forumun neredeyse 8 yıldır en karamsar kisilerinden biri benim. Yeri geldi sağlam kazık yedik yeri geldi ders aldık kazandık. Artık silverline geri dönüşü olmayan bir yola girdi. Ya çöplüğüne geri dönecek yada işi büyütecek . Silverline yetkilileri ne zaman demeç verse kağıt söyle bir hareketlenir. Bilmeyenler girmesin ama artık Ok yaydan çıktı kanaatimce. Ufaktan bilanço geldikçe gider bu saatten sonra. Ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    Merzifon OSB'de arsa fiyatlarinda %75 (90'da olabilir tam animsayqmadim simdi) indirim uygulanir, yatirimlari tesvik icin... Yani 100TL/m2 olqn bir arsa yatirimciya 25 TL'ye (oran 90'sa 10 TL) tahsis edilir... Tabii bu tahsisin bazi kosullari bulunuyor (neyse konumuz o degil zaten!..) Yani fabrikanin bulundugu yerde kimse yatirim icin bir arsaya 200-300 TL filan odemez... Benzerlerinin tesvik nedeniyle 50TL etmedigi yerde bu bedeli odemek icin sanayi parselinin tukenmis olmasi ya da alicinin oraya iyiden iyiye kafayi takmis olmasi gerekir...Bu durumda bile o birim arsa degerlerine ulasmak mumkun degildir ya neyse! Degerleme raporundaki ifadeleri, bu gozle yeniden irdelemenin yerinde olqcagi kanaatindeyim..
    14 milyonluk bir tahtada 2, 1milyonun nasil da ciddi bir yuk oldugu bugun hepimizce bir kez daha anlasildi...Hem madden hem de manen... Bol kazanclar...
    Yatirim tavsiyesi degildir...
    Üstad arsa meselesi tam dediginiz gibi. Birçok ilçede hatta ilde OSB bölgeleri yatirimsizliktan kan ağlıyor. Fiyatlar çok önemli değil yatırımcı yok kalmadı. Bizim şirket hep fason is yaptı. yeni yeni marka oluyor

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, siz yoksa casus musunuz. Aklımıza gelmedi değil hani. Şirket hakkında bu kadar iyi konuşmalar filan.
    CEVAP:
    -Sahaya ineceğim an öncesinde size söylediğim bir şey vardı. "Gören göz. Bakan göz." Tüm şirketlerin rasyolarına bakın, bizim yeşil gözle karşılaştırın. Sonra casusluğumuzu konuşuruz.
    Abi İZCİ abi diyorki siz spekin adamımısınız, diyorsunuz bana
    Yok canım daha neler
    E niye öyle gizemli şeyler yazıyor
    Onu zamanla öğrenecekmişim öyle dedi
    İyi ama niye zamana bırakıyro ki
    Onu kendisine sormak lazım
    Abi eskiden köylerde aşık atışmaları olurdu , birisi ayak verir di, sonra söz düellosuna girerlerdi bilmem hatırlaycak yaştamısın
    Hemde çoook iyi hatırlıyorum, televizyon felan yoktu onunla vakit geçirirdik de ,bunu niye söylüyorsun ki şimdi
    İkinizin yazdıkarı bana onları hatırlattı....

Sayfa 326/948 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •