Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6212 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Batık kardeşim sende derinlik gözüküyor mu bende aynı program mi kullanıyorum sadece bu hissede göstermiyor bugün kaç gündür görebiliyordum

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Mt5978 Yazıyı Oku
    Batık kardeşim sende derinlik gözüküyor mu bende aynı program mi kullanıyorum sadece bu hissede göstermiyor bugün kaç gündür görebiliyordum

Ben de aynı durumdayım kardeşim, sabah şimdi ekran görüntüsü nu atacağım bist hisse senetleri bölümünden giriş yap..daha önce ilk hisse senetleri endeksindeki safkr yi secmistim.o da her şeyi sıfır gösteriyor.birncil piyasa yazmayan i seç

NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Ben de aynı durumdayım kardeşim, sabah şimdi ekran görüntüsü nu atacağım bist hisse senetleri bölümünden giriş yap..daha önce ilk hisse senetleri endeksindeki safkr yi secmistim.o da her şeyi sıfır gösteriyor.birncil piyasa yazmayan i seç

Tamam abim hallettim bi sorum daha olacak size bu programi on kademe aşağı yukarı için aldım baksa bi özelliği var mi yardımlarınız içinde teşekkür ederim

Alıntı Originally Posted by Mt5978 Yazıyı Oku
    Tamam abim hallettim bi sorum daha olacak size bu programi on kademe aşağı yukarı için aldım baksa bi özelliği var mi yardımlarınız içinde teşekkür ederim

matriksin ,foreksten farkı YİP pazarındaki hisselerde ,arasıra eşleşme fiyatlarını göstermesidir...bende de yip hissesi tonla....ilk 1 ay forekste kalmıştım,sonra tutturunca illaha bu özelliği istiyorum diye,baktım öbür ay beni aracı kurumum sekeryatirim,matrikse üye yaptırdı...aslında foreks daha güzel,daha şık..matrikste biraz daha kaba ...ama mecburen matriksciyim...selamlar...

Haa,anlık takas yani ARACI KURUM VERİLERİ verilerini zaten biliyorsundur...yani kim almış,kim satmış....
    bazen ,günlük,haftalık gibi verilerde yani TAKAS İŞLEMLERİNİ es geçiyor....
    kademe analizi var....gün içi görmüş olduğu her fiyatta kaç edet alım,kaç adet satım olmuş...
    Son düzenleme : batık; 20-01-2018 saat: 12:03.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

5.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    matriksin ,foreksten farkı YİP pazarındaki hisselerde ,arasıra eşleşme fiyatlarını göstermesidir...bende de yip hissesi tonla....ilk 1 ay forekste kalmıştım,sonra tutturunca illaha bu özelliği istiyorum diye,baktım öbür ay beni aracı kurumum sekeryatirim,matrikse üye yaptırdı...aslında foreks daha güzel,daha şık..matrikste biraz daha kaba ...ama mecburen matriksciyim...selamlar...

Haa,anlık takas yani ARACI KURUM VERİLERİ verilerini zaten biliyorsundur...yani kim almış,kim satmış....
    bazen ,günlük,haftalık gibi verilerde yani TAKAS İŞLEMLERİNİ es geçiyor....
    kademe analizi var....gün içi görmüş olduğu her fiyatta kaç edet alım,kaç adet satım olmuş...
    Abi dediğin program dan bu kripto alınıyor mu haben biraz araştırdım kripto almak içinde turkiyede desteklemiyor diyor olmuyor bu konu hakkında bilgin var mi

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •