Arama sonucu : 3312 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Hissenin prim yapma ihtimali var diyorum ve ortaya analiz koyuyorum buna karşılık "Olmaz öyle şey bu hisse yükselemez" diye karşılık görüyorum. İlginç. Araştırılması gereken bir konu.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

2.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Hissenin prim yapma ihtimali var diyorum ve ortaya analiz koyuyorum buna karşılık "Olmaz öyle şey bu hisse yükselemez" diye karşılık görüyorum. İlginç. Araştırılması gereken bir konu.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şimdi teknik üstadım kafama birşey takıldı..ben burda “olmaz öyle şey bu hisse yükselmez” diye birşey okumadım..onu nerden çıkardınız? Bu kağıtla evlenmiş ve aşkla bağlı bu yatırımcılar neden böyle düşünsün? Yükseleceğini düşünüyorlar ki yıllardır saklıyorlar..
    Bence bu yatırımcılar şunu diyor..bu kağıdın %91-92 si patronda..o nedenle bu kağıt tekniğe göre değil,teknik bu kağıda göre çizizilir.Yani adamın keyfine kalmış..ister tobo yapar ister obo..ister fincan ister kulp.hangi zamanda hangi fiyatta olacağını sadece o biliyor..ha şu var kağıt son 2 yıldır endekse göre ucuz kaldı yani o dediğiniz fiyatların üstüne çıkması lazımdı zaten.Umarım teknik çalışır da emekler karşılık bulur..lütfen paylaşımlarınıza devam ediniz..sevgiler-saygılar

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •