Maşallah hergün kapta bir haberimiz var yani...
Maşallah hergün kapta bir haberimiz var yani...
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
pasta atabilecek var mi
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseye inancın yok dolayısıyla almazsin
Ama bu topikte hergun olumsuz yazarsin
Mağduriyetten mutlu olan egoistler...
Keşke brute girse gerel gibi gunlukculer temizlenir.
Bu hissede 5 te vermem 6 da nazlanirim
7 de belki... çünkü inanıyorum. Iyitatiller.YTD
Her ay düzenli alma moduna geçilmiştir.%50aselsan+%50safkr (1000+1000₺)en az beş yılda iyi kötü bir ev yapar diye düşünüyorum! Ne dersiniz?
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla ne yalan söyleyeyim bu gün sabah yüksekten satma fırsatı vermesi akşam beklediğimden çok az bir düşüşle kapaması beni bile hisseye tav etti. P.tesi ben de aranıza katılabilirim. Yalnız 3 ün altını birkez daha gösterebilir diye düşünerek ilk alım için 3 ün altını bekleyeceğim. Ytd
Hiç bir tahtada 3 saatten fazla duramam. Buna ilk gün 2.23 den niyetlendim urraaa... Tahtaya al diyorum almıyor al almıyor. B grubu uyarısını vermiyor falan. Neyse ara sinir falan yatırım danışmanı ben alayım diyor.Buradan bir işgillendim. İçimde bir şüphe oluştu Sonra tahtayı sistemden düzelttiler falan.Al sat al sat al sat al sat. Elde var bir şeyler. Bekleyemedim yani. Kıl oldum aracı kuruma. Sonra bugün sabahtan beri çakılmasını bekledim. Ful nakiti gömecem, düşen bana candır. Hol başladı bizimki düşmeye.Girdim al butonuna lan butonlar yok. Portföyde tüm taahtalatın var safkarın yok. La havle vela kuvvete. Reset at onu yap bunu yap derken. Baktjm başka bir yerden seans yemiş.aradı yemsilciyi eee ben alayım. Yahu bu lanet hisse hepmi tam ben alacakken sistemi bozuluyor Velhasıl o ara sorun çözüldü. Ben girene kadar sistemr baktım çözülmüş. Bakınız ben tecrubeliyim. Acemiler olur alıp satmaya çalışan.Genelde bunu bilinçli yaparlar. O olayı yaşadığınızda kesinlikle kanıt video falan çekin. Heyecan yapmayın.3 alıp 3.20 satacaktım sabahtan hesabım böyleydi.Çaldılarrrrrrrrr...Neyse sonra olmuş 3.25 haa dedim tabi gelir sistem. Kekim ya 3 den aldırmadınız 3.20 lerden satacağım yerden alayım. Evet cidden çok üzüldüm. Dile kolay sabahtan beri bunu beklemiştim. Neticede çorba çıktı sonrasında ama ya acemiler. Ya rlinde hissesi olup satmak isteyenler.O an satamayanlar.Yazık.Zaten bu bok çukurunda para kazanmak zor, birde bu larla uğraş.Safkar halka arz günü saat 11 lere kadar listelerde çıkmadı zaten.Lanet olasılar.Bu arza çok i hazırlanmıştım.Ülen dolar düşer alacan kuveyt sistemi bozar, hisse alacan yada satacan ing bozar. İş olsa oda bozar. Allah tümümüzün yardımcısı olsun.
İşin en kötü yanı ne biliyormusunuz. Bu imansız aracı kurum dün milyon lota yakın alım yapmıştı. Ocaşı kuruyası it soyları. Komisyonlarıda yetmiyor deyyuslara. 4 gündür dana gibi hacim yapmışım. İmansızlar.Tacirler kullanan varmı.Bana hiç sorun çıkatmayan kurum tavsiye edecek varmı arkadaşlar. Bıktım usandım bu imansızlardan. Ulaaa ya elimde yüklü lot olaydı. Hay allahım. Balına grlen olduysa buna benzrr olay paylalsın lütfen özellikle ing menkulde.
Yer İmleri