Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
Aman hocam bu tip sığ hisselerde sakın hırs yapmayın ve kâr cebe yakışır deyip tahta sahibini kızdırmadan uygun yerden çıkmasını bilin. Ben en son vangd da 1, 94 ortalama ile 4 ü görüp satmadım. Sonra düşünce hırs yaptım 3 lerden ve 2, 80 lerden alımlar yaptım. Sanırım malı vermeyip daha da artırınca sahibi kızdırdık çektikce aşağı çekti. Belki fazla beklemedim 1 ayda parayı 2 ye katlamışken sadece 2 günde başa döndük. Sonuç 2, 45 ortalama ile zarar üstüne zarar yazıyoruz. Ben flap ve beyazda hareketin hemen öncesinde flap 3, 30 beyaz 10 iken vardım. Brute girdiler yine satmadım. Baktım ben satmadıkca gitmeyecek sattım ikisi de uçtu gitti. Kısaca şunu söylemek istiyorum. Çok fazla hayal kurup aldığınız hissenin 3-5 kat artacağını sanmayın. Siz hissesdeyken asla bunu göremezsiniz. Tabi ufacık lotlardan bahsetmiyorum. Zaten venet ve bunun gibi sığ hisselerde lotlar sayılıyordur. Doğru yerden alan doğru yerden satmayı da becermeli ve yüksek kârla sattığı hisseye de uzun süre uğramamalı. Ytd

Çok güzel bir örnek Gerçekte bu. Kulağa küpr olsun üstte yazılanlar.