Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 870/1014 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,953 - 6,960 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Ev satışlarında tüm zamanların rekorunun kırılması ayrı bir olaydır.Faydası yararı tartışılır.
    Fakat forumda ev satışlarında işlerin hayli kesat oldugu yaygarasının ısrarla yapılması sanırım bu haber değeri taşıyor.. [emoji1]

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

E kesat değilse neden hükümet teşvik veriyor.Ekime kadar alım satım vergisini harçları neden düşürdü.

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Faiz için bankanın etrafında 30 tur atmaya da gerek yok gir içeri paranı yatır 1 yıl sonra yüzde 14 ila yüzde 17 arası bir faiz bankada kesin .
    Net yüzde 12 alırsın yaklaşık.İcinde oturmak için aldığım evde bir yatırımdır.Hem rahatlığını yaşarım hem de değer kaybetmez param..Ekstra ikinci ev ise dediğim gibi analiz yapılarak alınabilir.Tabii ben ikinci evi pek tavsiye etmiyorum.

Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Madem tüm zamanların rekoru var suryapı neden gayrımenkul sertifikası çıkaralım, inşaat bitmeden hükümet o parayı bize versin böylece sermayemiz olsun diyor.Mis gibi işte sat evleri inşaatı bitir.Neden gayrımenkul sertifikası parasına göz dikiyorsun.Ha bu arada suryapı o sertifikayı proje bazlı çıkaracak.Park maveraya döner ,sertifika alırken on kere düşünün.

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Net yüzde 12 alırsın yaklaşık.İcinde oturmak için aldığım evde bir yatırımdır.Hem rahatlığını yaşarım hem de değer kaybetmez param..Ekstra ikinci ev ise dediğim gibi analiz yapılarak alınabilir.Tabii ben ikinci evi pek tavsiye etmiyorum.

Yüzde 12 paranın miktarına ve bankaya göre minimum rakam,şu anki ev fiyatlarına yüzde 12 den fazla verirler.İstanbulda evler son 1 yılda kesinlikle değer kaybetti.

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    E kesat değilse neden hükümet teşvik veriyor.Ekime kadar alım satım vergisini harçları neden düşürdü.
    İstatistikler, Matematik yalan söylüyor diyorsun yani..Sosyal devletin gereği vatandaşı ev sahibi yapmaktır.Bütün devletler bu tür teşvikler her zaman verir.Hele ki kredi faizleri bu kadar yükselmişse..[emoji106]

Hey allahım bu inşaat işi parası olana 2. 3. 4. evini aldırmak üzerine kurulu.Ne sosyal devleti.Hangi proje vatandaşın alım gücüne göre yapılıyor.

Ben demiyorum devlet diyor.Diyor ki arkadaşlar müteahitler bana geldi evler satılmıyor diye ağladı.Bunlar batmasın siz bu evleri alın.Ben sizden alacağım alım satım vergisini yarıya indirdim ekime kadar dedi.Yalan mı.

Sayfa 870/1014 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •