Sayfa 261/470 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    hani bazılarınız diyor ya.......

yargılama 8-10 süre sürer, boşverin......

benimkiler yargıtay süreci dahil 2.5 sene.......( en uzun süreni).....

5 DAKİKALIK, İKİ CELSEDE, SUÇ İŞLEMEME RAĞMEN, CEZA ALMAMIŞLIĞIM VAR......

ilk derece mahkemesi 1 sene, gerisi yargıtay.....

süper nuri, ne diyo......" SEN NASIL İMKANSIZI BAŞARIYOSUN.....ADLİYE SANAMI ÇALIŞIYO.....BAĞLANTIN NE.....ADLİYE İMAMI SENMİSİN"

O GÖRDÜĞÜNÜZ ADLİYELERDEKİ, MAHKEME SALONLARININ İMPARATORUYUM ( HAKİM-SAVCI HEYETLERİ KARŞI TARAFINDA OLMAK ÜZRE) ........KARŞIMA ÇIKANI EZERİM........
    çüşşşşşşşşşşşşşşşş,ayrılda gelllllll...........ezermiş.

2.  Alıntı Originally Posted by halefselef Yazıyı Oku
    Hocam azcik bilginiz varsa hesabı doğru anlatırsınız sizin dosya usulden bozulmuş esastan incelenmemis bile yani geri gelecek tanık duruşma birde rapor olursa 2 seneye karar çıkar sonra Bam yolculuk ordada şişme olduğu için 2 senede ordan gelir tekrar bozulursa başa sarar bu süreç 8 seneye sonuç alırsan op başına koy

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    o dava ilk yargılamada 1 sene, 1 ay sürdü.....ve karşı tarafın hiç bir hakkı kalmadı.....temyiz etmediler çünkü. tanık hakları yok, yeni delil bildirme hakları yok. asıl dava bittiği için, tedbir isteme hakları yok.......yok oğlu yok.......

4 talepli davanın, işime gelen tek talebini temyiz etmedim, diğer 3 ünü temyiz ettim. 3 ü karşı taraf lehine olan kısım zaten reddedildi......3 üde benim lehime sonuç doğuracak kısmı temyiz ettim.....senin anlayacağın çoktan kazandım....

azıcık bilgin varsa, dava türünü anlamışsındır.

ve O DAVA TARİHE GEÇTİ.......ilerde başına böyle bir dava gelirse, sana taktiği veririm........tedbir kararı bile çıkmadı yargılama esnasında.....doğal olarak, yargılama bitene dek, hiç bir derdim yok........

tazminat hakkım zaten doğmuş durumda........ekstradan......

daha ne olsun....

halende anlayamadıysan özelden mesaj at sana anlatayım......

3.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    çüşşşşşşşşşşşşşşşş,ayrılda gelllllll...........ezermiş.
    genpower ve genyatırım hissedarları arasında sabah söylediğim söz.......

HAKETTİĞİNİ ALACAKLARDAN BİRİSİ sensin..........

4.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    genpower ve genyatırım hissedarları arasında sabah söylediğim söz.......

HAKETTİĞİNİ ALACAKLARDAN BİRİSİ sensin..........

yapma abiiii,affet,bağışla ne olurrrrr,,,,,komik adam.hahaaaa.....ne olur benim hakkımı gasp etmeee,,,büyüklük sende kalsın.....geleceğimizle oynama,,,benim de hakkımı verrr........hahhaaa,ayrılda git...........

5.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    hani bazılarınız diyor ya.......

yargılama 8-10 süre sürer, boşverin......

benimkiler yargıtay süreci dahil 2.5 sene.......( en uzun süreni).....

5 DAKİKALIK, İKİ CELSEDE, SUÇ İŞLEMEME RAĞMEN, CEZA ALMAMIŞLIĞIM VAR......

ilk derece mahkemesi 1 sene, gerisi yargıtay.....

süper nuri, ne diyo......" SEN NASIL İMKANSIZI BAŞARIYOSUN.....ADLİYE SANAMI ÇALIŞIYO.....BAĞLANTIN NE.....ADLİYE İMAMI SENMİSİN"

O GÖRDÜĞÜNÜZ ADLİYELERDEKİ, MAHKEME SALONLARININ İMPARATORUYUM ( HAKİM-SAVCI HEYETLERİ KARŞI TARAFINDA OLMAK ÜZRE) ........KARŞIMA ÇIKANI EZERİM........
    sevgili kardeşim Müjdat.....

bazı genyatırım hissedarlarına, bazı şeyleri tekrardan açıklamak zorunda kalıyoruz.....adamlar okuduklarını, kıçından anlamakta hayli ustalar.......

hakim savcı heyeti karşısı demek şu demek oluyo;

davada, hakim olur, onun karşı tarafında iki taraf olur......( davalı- davacı ya da sanık-müşteki şeklinde......gerçi rekoru sen kırmış durumdasın, karşında 43 ayrı taraf, asli müdahil....yuhhh yaniii...

hakime karşı taraf olamayacağıma göre doğal olarak ya davalı olurum, ya davacı.........karşımdakini EZERİM.....

YA DA, ya müşteki ya sanık olurum.......karşımdakini EZERİM......

açıkladık ama anlayacaklarmı, işin o kısmı şüpheli.....

6. Sonuç olarak hadi polemiğe girdik birileri herşeyi çok iyi biliyor. Ozmn bana şu sorunun cevabını verin lütfen. Somut olarak ne olacak. a) hisseler gumledi geyik olsun diye konuşuyoruz
    b) hisseler tekrar borsa kotuna girecek tarihi de şudur
    c) bişey bildiğimiz yok varmış gibi davranıyoruz.
    O kadar çok bilgi ve laf kirliliği oluştu ki . Birileri kimlik bunalımı yaşıyordur iki hatta üç hesaptan kendisi yazıp cevaplıyodur. Kimisi bilmem kimin adamıdır (Müjdat mku). Yaw arkadaş burda canı burnunda olan gerçek ky ler var. Yapmayın böyle. Birileri gerçekleri konuşuyorsa bile artık insanların inanasi gelmiyor. Şu hisseye girdiğim güne lanet ettim yeminle.

ünal Guest
    Hakim savcı heyetleri karşı tarafında olmak üzere, ederim diyor. Yarsav falan filan. Herkes okuyacak bu yorumu. Densiz

8. deniz sevgili kardeşin müjdata söyle;kendini hülagu zanneden biri var hissenette,belkide palavracının teki de.Diyorki de:Öncelikle Seyfiye nin faaliyetleri hayırlısı ile bitsin,sonra ilmiyenin faaliyetlerini takip ederiz,sonrada ilmiyeden de arzu ettiğim çıkmazsa,takasbanktaki hisseleri alıp,bir güzel RULO yapıp,uygun zaman ve zeminde size(kardeşin müjdata)armağan edeceğini,artık müjdatta hatıra olsun diye uygun yerinde hisseleri korumaya alır,dedi, de......sen elçisin kardeşin müjdat ile bizlerin arasında elçiye zeval olmaz de......sevgili kardeşin Müjdata baki selamlar...ytd.......örnek tavsiyede değildir...

Sayfa 261/470 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •