Sayfa 125/809 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. Değerli ortaklar;

Yaptığım analizlere göre bu sektörün Dünya ve Türkiye ortalamasında PD/DD : 2,50 civarında
    Şu an Kordsa 1,33 PD/DD sahip

PD/DD değişmese bile;
    Özkaynaklarını bu yıl tahmini %17 artırdığını düşünerek hisse değeri 9,20 TL potansiyeline sahip
    Ancak Özkaynakların son 9 Aylık bilançoya göre "tahmini" olduğunu söyleyeyim.
    Son 8 yıllık Özkaynaklardaki artış ortalaması da %8 ki bu durumda da 8,50 TL ihtimali var.

PD/DD piyasanın geleceği nasıl yorumlayacağına bağlı... İyi yorumlanırsa veya kötü haberler olursa rakamlar kökten değişir.
    Bir de ülkemizin ekonomisi önemli tabii ki.

Kimse bu yazdığıma bakarak alım-satım kararı vermesin. Özkaynaklar artmayabilir de...
    Yatırımlar devam ettiği sürece Sektör ortalamasına da gelmeyebilir. Bunu bilerek hareket etmekte fayda var.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi analizlerini ve yorumlarını yaparak yatırımlarına karar vermelidir.

2. gunu tepeye yakin degerlerden kapanisi guzel
    kritik esikteyiz...
    endeks gidecekse kordsa lokomotif olacak...
    insallah...

8.30-8.55-8.90-9.30

sonrasi fisekkkkk

Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    gunu tepeye yakin degerlerden kapanisi guzel
    kritik esikteyiz...
    endeks gidecekse kordsa lokomotif olacak...
    insallah...

8.30-8.55-8.90-9.30

sonrasi fisekkkkk
    Sn Matetis endeks ile kords beraber gitmedi. Endeks düşünceniz yanıltıcı olabilir. 2015 den beri hissenin icerisindeyim. 2017 de endeks çıkarken kords 9 lardan salinarak indi. 2016 tam tersi oldu. Bu demek değildir bu senede böyle olacak. Ama bu sene haberler daha bir başka. 3 yıl uzun bir zaman değil ama neler çektim sanırım söylediğim tarihten itibaren grafik açıklıyordur. Herkese uzun vadeli bol kazançlar diliyorum. Saygılar. Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sn Matetis endeks ile kords beraber gitmedi. Endeks düşünceniz yanıltıcı olabilir. 2015 den beri hissenin icerisindeyim. 2017 de endeks çıkarken kords 9 lardan salinarak indi. 2016 tam tersi oldu. Bu demek değildir bu senede böyle olacak. Ama bu sene haberler daha bir başka. 3 yıl uzun bir zaman değil ama neler çektim sanırım söylediğim tarihten itibaren grafik açıklıyordur. Herkese uzun vadeli bol kazançlar diliyorum. Saygılar. Yatırım tavsiyesi değildir.
    endeks den kasit
    siyasi gelismeler cok sicak
    etkili bi siyasi kriz cikmadikca sikinti gormuyorum... ve ayni zamanda endeks yikilmazsa onunde engel olmayan ve beklentileri yuksek olan kordsa gitmemesi bana akil tutulmasi gelir ...
    3 yil oncesinde 5-5.12 tl lerden hisse satisi oldugunda iskontolu satis olmustu ve fiyati da olmasi gereken degerleri ustundeydi...
    ve hisse baskilandikca baskilandi...

o yuzden 3 yil once almis olmaniz ...
    bundan sonraki 3 yilda ayni performansi gosterecegi anlami tasimaz
    ayrica 3.60 larda 9 tl ye giden ve hatri sayilir temettu veren kordsa icin kayip olarak gormuyorum...

suan sizin ortalamanizda cok az kisi var ...

sirket hissesi toplu ve bana gore suan oldukca sig ...

temettu 25 endeksine giren sig hisseler agresif fiyatlara gidebilir ...

hisse fiyatindan cok palalarin temettu verimi ile daha cok ilgilenecegi asikar buda hisse fiyatini daha yukari tasiyabilir...

suan 2 sirketi alma haberi dusmedigi icin kesin dille konusamiyorum...

ama o is gerceklesirse sasa gibi agresiflesebilecegi kanatindeyim

2018 devreye girecek fabrika ,kapasite artisi,alinacak 2 sirket insallah ,brisa 950 donumluk fabrikasi dereye girmesi ..vb

satis gelirlerinde patlama yapacagi kanatindeyim...

bayragi devrealabiliriz ...

ama sizi suan cok sansli nadir insanlardan goruyorum...

1-2 yila ana paranizin %50 temettu alirsaniz sasirmam....

hep yazarken kisa oz yazdigimi saniyorum

sonra bakiyorum baya yazmisim
    kisa oz yazmaya calisirim
    Son düzenleme : MATESİS+; 22-01-2018 saat: 20:39.

Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    endeks den kasit
    siyasi gelismeler cok sicak
    etkili bi siyasi kriz cikmadikca sikinti gormuyorum... ve ayni zamanda endeks yikilmazsa onunde engel olmayan ve beklentileri yuksek olan kordsa gitmemesi bana akil tutulmasi gelir ...
    3 yil oncesinde 5-5.12 tl lerden hisse satisi oldugunda iskontolu satis olmustu ve fiyati da olmasi gereken degerleri ustundeydi...
    ve hisse baskilandikca baskilandi...

o yuzden 3 yil once almis olmaniz ...
    bundan sonraki 3 yilda ayni performansi gosterecegi anlami tasimaz
    ayrica 3.60 larda 9 tl ye giden ve hatri sayilir temettu veren kordsa icin kayip olarak gormuyorum...

suan sizin ortalamanizda cok az kisi var ...

sirket hissesi toplu ve bana gore suan oldukca sig ...

temettu 25 endeksine giren sig hisseler agresif fiyatlara gidebilir ...

hisse fiyatindan cok palalarin temettu verimi ile daha cok ilgilenecegi asikar buda hisse fiyatini daha yukari tasiyabilir...

suan 2 sirketi alma haberi dusmedigi icin kesin dille konusamiyorum...

ama o is gerceklesirse sasa gibi agresiflesebilecegi kanatindeyim

2018 devreye girecek fabrika ,kapasite artisi,alinacak 2 sirket insallah ,brisa 950 donumluk fabrikasi dereye girmesi ..vb

satis gelirlerinde patlama yapacagi kanatindeyim...

bayragi devrealabiliriz ...

ama sizi suan cok sansli nadir insanlardan goruyorum...

1-2 yila ana paranizin %50 temettu alirsaniz sasirmam....

hep yazarken kisa oz yazdigimi saniyorum

sonra bakiyorum baya yazmisim
    kisa oz yazmaya calisirim
    Sorun yok yazimlarinizda teşekkürler. 2015 340 li civarlarından her ay düzenli birikim yaptım. O dönem sasa nin satılmasına sevindim aslında. Tek noktadan yürümesi gerektiğini düşündüğüm için. Yeni iki sektör yarattı iplikten sonra beton güçlendirme ve kompozit, bmw ye numune verdiğinde daha bir guzellesti. Ben bu son şirket alımlarını isim yaratma müşteri çekme ve piyasa yaratıp pazar yaratmak olarak görüyorum. Gecen birkac ay oncede Kapasite artışı için başlangıç yapmasida bunu destekliyor. Ayrıca hammadde artışının petrole bağlı kalmaması içinde 2017 yılında hammadde şirketi almıştı. Geçen sene g.amerikadaki şirketten biraz sekteye uğramıştı ama 3.ceyrekte bu pozitifé dönmüştü. Diğer iki şirketi satarakta hem nakit yaratıp hemde buyumeyecegi noktada kol kesmesi iyi oldu. Ayrıca o şirketleri sattigi fiyatın üzerine döviz fiyatida de gayet arttı. Sadece döviz açık pozisyonunu nötr ya da pozitifé çevirmesi güzel olacak. Ama gelirlerinin büyük çoğunluğu döviz olmasıyla bunu absorme edebiliyor. Yatırım tavsiyesi değildir. Saygılar.

6. Bu başlığı şu anda 11 kişi okumaktadır.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
    endexin kudurduğu şu güzel havalrda hacimli hareket etmemiz lazım daha doğrusu bize bir fünye lazım patlamanın başlaması için umarım amerikan makamları sıkıntı yatratmaz ve şirketler bünyemize geçer o zaman güzel ve sert hareketlerimize başlarız....

8.  Alıntı Originally Posted by brokers Yazıyı Oku
    endexin kudurduğu şu güzel havalrda hacimli hareket etmemiz lazım daha doğrusu bize bir fünye lazım patlamanın başlaması için umarım amerikan makamları sıkıntı yatratmaz ve şirketler bünyemize geçer o zaman güzel ve sert hareketlerimize başlarız....
    aynen bi babayigit ciksa da ciziverse
    acmis oylece duruyor kollarini...

https://i.hizliresim.com/EPq6Nv.png

yeahhhh dedirtecek mi bakalim...

Sayfa 125/809 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz