Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Teşekkür ederim Sn Dudu,
Başlığı ve Atilla Yaman'ın röportajlarını okumaya başladım, biraz daha çalıştıktan sonra devenin de dinlenmeye başladığı yerde yavaş yavaş toplamaya başlayabilirim.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dudu hocam, potk ile uzun vadeli portföy oluşumunda ilk ciddi adımı attım...daha önce çok hisse alım satımı yaptım...son bir yıldır da uzun vadeli alım-satım işlemlerim oldu...deneme amaçlı...ama bu pozisyonları taşımadım.
39,4 den %10 alım yaptım...25 tl stop olmak üzere her 5 birim de %10 alımlarım olacak (35-30....45-50-55 gibi)...bir nevi canlı örnek case de olur bu işlemler.
poltk dışında alım için takipte olduğum(alım kriterlerimi sağlayan) brisa ve aksa yı yakın takip ediyorum....fiyat koşulunu sağlaması için gevşedikleri durumda almayı planladıklarım da petkim, pegasus ve hektaş.
şunu da belirteyim..uzun vadeli al ve takip et amaçlı ilk işlemlerimi yapıyorum...vadem ilgili hisse sat vermezse en az 5 yıl.
ancak yarı profesyonel olduğum için, viop ta, yani vadeli işlemlerde endeks ve hisse bazında long-short yapıyorum...belli bir uzmanlık düzeyinde olmayanlar için kesinlikle önermiyorum vadeli işlemleri.
i bir şey soracağım bilenlere ..bende 5 tane hisse var diyelim bu ay alım yapacağım ..sistem ne olmalı fiyatı düsenden mi yoksa yükselenden mi yani kar gozukenden mi almalı ...düşük dediğim hisse tuprs ..syg
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun Sn Cautionary, ben araştırmaya devam ediyorum. Yaptıkları eloksal işlemi ile ilgili biraz detay öğrenmye çalıştım, yaptıkları işi anladıktan sonra finansallarına bakacağım. Ancak forum arşivindeki konuda uzun vadeci tecrübeli birçok kişi gördüm, bu güzel bir güven unsuru oldu benim için.
Brisa'yı ~6.5'tan beri topluyorum, Hektaş konusunda ise beklemeli miyim yoksa biriktirme usulü devam mı etmeliyim kararsızım.
Yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Yer İmleri