Sayfa 63/303 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 497 - 504 arası.

Konu: The last of the mohicans

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    EURO KAPİTAL YAT. ORT...

2012'de 10 TL'nin eşiğinden dönüp 3 yıl sonra 44 krş'u görmüş.

Şimdi ise yönünü yukarı çevirmiş.

Dip oluşumunu tamamlamış ve yükselen dipler yapmakta.

Bu hazırlık dalgaları ile 1.35'e gözünü dikmiş.

Burayı kırarsa 3. dalgalar başlar ve çanağı tamamlar diye düşünüyorum.

sv.Mohikan dalga dulga yazıyorsunda birazda şirketlerin kimliğinden temel değerlerinde de yaz.
    Bu yorumların borsadan anlamayanlar için çok tehlikeli...!!!
    hele biraz anlat bu şirket hakkında?
    (sizi uyarıyorum)

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    sv.Mohikan dalga dulga yazıyorsunda birazda şirketlerin kimliğinden temel değerlerinde de yaz.
    Bu yorumların borsadan anlamayanlar için çok tehlikeli...!!!
    hele biraz anlat bu şirket hakkında?
    (sizi uyarıyorum)

YTD
    sayın iki gözüm cok anlıyosan sende bir topik acda seni kac kişi takip ediyo bakalım illaki bir şey yazmak sorunda hissetmeyin kendinizi adam dünya hisse analizi yapıyor hangisinin ne oldugunu ne bilsin zahmet etsende sen yazsaydın şirket hakkında bilgiyi tşklerr

3. Arkadaşlar herkesin bir sitili vardır bu piyasalarda.. Mohikan hocamında sitili bu.. Beğenen alır,beğenmeyen işine bakar..
    Mevzu bu kadar basitken ortamı germeye gerek yok..
    Üstad bu arada alacağımdan falan değil meraktan soruyorum.. Bu Alctel de olay nedir? Bu hareketleri destekleyen temel, teknik bir veri varmı sizce?

4. Mohikan hocam Egser analizi yapmanız mümkünmü acaba...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Vaktiniz olursa Bagfas teknik analiz rica etsem..İyi çalışmalar..
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

6. Mohikan abey,

Odaş için daha önce 5,10 civarına bir C düşüşü bekliyordun, ben de olmaz diyordum, artık hedef en az 3 hatta 5 çocuk pardon zirve olmalı

Sanırım darbe günü gördüğü 10,23'e B etiketini vurmuştun, şimdi o seviyeyi kırdık, sayım değişti ve artık sen de gelsin yeni zirveler mi diyorsun, yoksa geçen seneki seviyeye B-1 ve şu andaki zirveye B-3 deyip yine devasa bir C mı bekliyorsun?

7.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku

size söz veriyorum, 18 ocak 2018 e kadar 15 tl ( min ) yi geçmesin
    borsa ya bir daha elimi sürmem
    Bence gereksiz bir iddialaşma olur, INDES beğendiğim bir şirket ama ben de 12 liradan fazlasını beklemiyorum.

8. Sn Mohikan teknik çalışmalarında elliot dalga prensibi esaslarına göre öngörülerini ve şahsi düşüncelerini paylaşıyor.Bende şahsen elliot dalga prensibine pek ehemmiyet vermem ama bazı iddaalaşmalar ve agır eleştiriler forumda çok gereksiz.

Sayfa 63/303 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •