Sayfa 124/367 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

ABD'de ilk kez bir parti hem Senato ve Temsilciler Meclisi hem de Beyaz Saray'da iktidarken federal hükümet kapandı
    https://t.co/iIFCFkBS2w....bu trump ı görüyon mu abey yetenek abidesi vesselam...

RUS askerleri çekilmiyor. Ruslar Türkiye’nin operasyon yapacağı dağlık kırsal Türkiye’nin Sınır hattındaki 17 km derinlikten Afrin kent merkezine ve çevresine çekiliyor. Ruslar askeri üslerini de boşaltmayacak. https://t.co/PXMWwVijCD...galiba bu iş çözüldü

Günaydın.

Güne ABD hükümetinin kapandığı haberi ile başladık.

Cumhuriyetçiler ve Demokratlar bütçe konusunda anlaşamadıkları için hükümet resmi olarak kapandı.

Federal hükümet en son 2013'te kapanmış, 17 günlük sürenin maliyeti 24 milyon dolara mal olmuştu...24 milyar abi yanlış olmuş

abi bu zamanlarda borsaya etkisi az olmuş altın yükselmiş...altın demek manasızca bunun için yükseliyordu buna oynayan fonlar altını yükselti ,biraz daha çıkarıp burdan millete dayarlar....reyting zıfır abi kise okumuyo,gizlice okuyan da beynini yıkatıyordur eminim...boş muhabbed bitti abi hoşça kalın...

.

Sonsuz rakam varken benim rakamları biri niye almış ?

.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,011
     Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    abi bu zamanlarda borsaya etkisi az olmuş altın yükselmiş...altın demek manasızca bunun için yükseliyordu buna oynayan fonlar altını yükselti ,biraz daha çıkarıp burdan millete dayarlar....reyting zıfır abi kise okumuyo,gizlice okuyan da beynini yıkatıyordur eminim...boş muhabbed bitti abi hoşça kalın...
    ben okuyorum ama anlamadığım için beynimi yıkatmıyorum . gene de bir şeyler yapmalı mıyım tehlikede miyim

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    ben okuyorum ama anlamadığım için beynimi yıkatmıyorum . gene de bir şeyler yapmalı mıyım tehlikede miyim
    yok be abi,bizimki boş muhabbet ,Televole gibi düşün ,bin bölüm de izlesen aklında bir tek acun kalıyor...topik çok dibe düşmesin belki ayva gelir diye yazdım ama bu defa sahiden çok kızdı galiba ortada yok ...tabii birde öteki müdavimlerde kaçtı işin tadı pek kalmadı az kişi vardı ama on numara muhabbet vardı...sen tövbe etmişin abi seni bu saatten sonra top yıkamazzz...

Mısır’da komik bir cumhurbaşkanlığı seçiminde iki aday var . Biri eski savunma bakan ve şimdiki başkan Sisi diğer Mursi’nin emekli ettiği eski Genel Kurmay Başkanı Annan.
    Mısır sistemi de Savunma Bakanı önemli.https://twitter.com/husnumahalli/sta...42128092712960...

Sayfa 124/367 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •