Sayfa 307/1078 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Üstad;
    Eğer müsaitseniz gündemden farklı olarak TUPRS hakkında bir iki kelam rica etsem sizden. Acaba 110.xx bandı düşüşü karşılayabilecek bir nokta mıdır? Yoksa grafikte görülen 98.xx-100,xx aralığı alım için uygun mudur ? Düşeni kırması için beklemek gerekir mi? (büyük hisselerdeyim bu sefer, eften püften hisselere takılımıyorum )
    Grafik yüklemeleri tamamlansın bakıp birşeyler yazmaya çalışırım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Eline sağlık...

Teşekkür ederim...

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Eline sağlık...

Teşekkür ederim...
    Rica ederim Sn. T/A, sizin ellerinize sağlık grafikler için teşekkürler,
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Üstad;
    Eğer müsaitseniz gündemden farklı olarak TUPRS hakkında bir iki kelam rica etsem sizden. Acaba 110.xx bandı düşüşü karşılayabilecek bir nokta mıdır? Yoksa grafikte görülen 98.xx-100,xx aralığı alım için uygun mudur ? Düşeni kırması için beklemek gerekir mi? (büyük hisselerdeyim bu sefer, eften püften hisselere takılımıyorum )
    Çok fazla grafik çalışması yapamayacağım ama görünen 109.xxx gibi düşüşün durması gerektiği yönündedir...

Burası yeterli mi? dersen:

- Elbette yeterli değil ama tıpkı ASELS gibi bu seviyede sekip duracak gibi görünüyor.

- Eğer devamında endeks bazlı bir düşüş olursa o zaman OBO görüntüsü gerçekleşmiş olur ve 98.xx ve 87.xx hedefleri gündeme gelir...

En iyisi önce desteğe gelmesini beklemek sonra orada ne yaptığına bakmak. Destek kırılırsa da hisseden uzaklaşmak en iyisidir...

TUPRS için Temel Analiz çalışmasında bir sorun olduğunu biliyorum ama detaylarını bilmiyorum. O nedenle yeni bilanço açıklanana kadar prim yapması zor. Eğer bilanço yine kötü gelirse (kâr etmesi iyi olduğu anlamına gelmiyor!) bu defa ciddi düşüş yaşayabilir...

Sistemi takip etmekte fayda var...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    ..........
    Sistemi takip etmekte fayda var...
    Karşılıksız gösterdiğin çabalar ve emeklerin için çok teşekkür ederim sevgili üstadım. Dilerim, hedeflerine en kısa sürede ulaşırsın. Rabbim yolunu açık eylesin.

Karşılıksız gösterdiğin çabalar ve emeklerin için çok teşekkür ederim sevgili üstadım. Dilerim, hedeflerine en kısa sürede ulaşırsın. Rabbim yolunu açık eylesin.
    Amiiinnn... Cümlemizin...

Sayfa 307/1078 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •