Sayfa 147/412 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon
Arama sonucu : 3295 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1.  Alıntı Originally Posted by bloomberg Yazıyı Oku
    Yarın güncellenir sizin proğramınızda
    2 gün sonra

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Saol

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by m_tech Yazıyı Oku
    cefri maalt ne olur sattın mı aldıklarını?
    sattım nakıtım yoktu krdıyle aldım destek olmak ıcın aynıgun 1300 lot verdım dunde kalanını verdım bakarsan gorursun A1 CAPITAL den işlem yapıyorum bende mepet var vertu var

3.  Alıntı Originally Posted by cefri Yazıyı Oku
    sattım nakıtım yoktu krdıyle aldım destek olmak ıcın aynıgun 1300 lot verdım dunde kalanını verdım bakarsan gorursun A1 CAPITAL den işlem yapıyorum bende mepet var vertu var
    bol kazançlar
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

4.  Alıntı Originally Posted by m_tech Yazıyı Oku
    bol kazançlar
    bugun mepet sattım bak bakem mepetı kım nekadar satmıs istesem kaç lot alırmısım ıbct nın sattıgını arkasımla karsılardım ama umudum yok kucuk bır umut gorsem duygusal oldugum bır kagıt alırdım malesef çıkmazda

5. Bu mahkeme kararları kaç günde bildiriliyor. Medya şirketten önce öğreniyor. Uzaydamı bu mahkeme. Lafa gelince Türkiyenin en büyüğü ; Koç. Vehbi Koçun kemiklerini sızlattınız. Bu kadar sahipsizlik olurmu? Yazık!

6. HFY diye bir operasyon çocuğu vardı nerede o , 3 haneli rakamlar falan diyordu kaç ay önce...
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

7. abv senin icbct

8. cefri koş desteğe

Sayfa 147/412 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •