Alıntı Originally Posted by Levo Yazıyı Oku
Arkadaşlar; Kutpo yoğun KY ilgisi olmayan bir kağıt ve maalesef yatırım yapanlar da benim gibi inat kişiler. Patron ve tahtacısı işe maalesef Lotları tek-tek sayıyor ve açgözlü! İlla ki hepsini toplayacaklar! Toplayamadıkça çıldırıyorlar! Onlar adına üzgünüm çünkü ben ve benim gibi düşündüğünü bildiğim bazı arkadaşlar ON YIL Bile bekleriz ama ederinin altına vermeyiz! Kademelere bakıyorum ve gülüyorum. Çünkü mal kaptırmaktan da korkuyorlar! İnanın onların stresi bizden fazla!
BU ARADA EKONOMİ BAKANLIĞI SİTESİNDE PORSELEN İTHALATI İLE İLGİLİ AÇILMIŞ OLAN ANTİ-DAMPİNG SORUŞTURMASINDA NİHAİ BİLDİRME RAPORU YAYINLANMIŞ VE ÇİN TARAFINDAN DAMPİNG UYGULANDIĞI HÜKÜM ALTINA ALINMIŞ! BU NE DEMEK; BİR-İKİ AY İÇİNDE ÇİNDEN YAPILAN PORSELEN İTHALATINA ANTİ-DAMPİNG VERGİSİ GELİYOR! PEKİ BU NE DEMEK KUTPO DAHA KARLI OLACAK! İYİ GÜNLER
Sn Levo, sıkıntıları büyük. Dediklerinize katılıyorum. Benim de tahminim istedikleri lotları toplayamadıkları yönün de. Elinde ciddi sayılabilecek lotları olanları biliyorum. Satacak kişiler de değiller. O yüzden çırpınıp duruyorlar. Bilanço ve sizin dediğiniz gelişmeler olumlu olur ise ne yapacaklar merak konusu..