Sayfa 279/916 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by Levo Yazıyı Oku
    Arkadaşlar; Kutpo yoğun KY ilgisi olmayan bir kağıt ve maalesef yatırım yapanlar da benim gibi inat kişiler. Patron ve tahtacısı işe maalesef Lotları tek-tek sayıyor ve açgözlü! İlla ki hepsini toplayacaklar! Toplayamadıkça çıldırıyorlar! Onlar adına üzgünüm çünkü ben ve benim gibi düşündüğünü bildiğim bazı arkadaşlar ON YIL Bile bekleriz ama ederinin altına vermeyiz! Kademelere bakıyorum ve gülüyorum. Çünkü mal kaptırmaktan da korkuyorlar! İnanın onların stresi bizden fazla!
    BU ARADA EKONOMİ BAKANLIĞI SİTESİNDE PORSELEN İTHALATI İLE İLGİLİ AÇILMIŞ OLAN ANTİ-DAMPİNG SORUŞTURMASINDA NİHAİ BİLDİRME RAPORU YAYINLANMIŞ VE ÇİN TARAFINDAN DAMPİNG UYGULANDIĞI HÜKÜM ALTINA ALINMIŞ! BU NE DEMEK; BİR-İKİ AY İÇİNDE ÇİNDEN YAPILAN PORSELEN İTHALATINA ANTİ-DAMPİNG VERGİSİ GELİYOR! PEKİ BU NE DEMEK KUTPO DAHA KARLI OLACAK! İYİ GÜNLER
    Sn Levo, sıkıntıları büyük. Dediklerinize katılıyorum. Benim de tahminim istedikleri lotları toplayamadıkları yönün de. Elinde ciddi sayılabilecek lotları olanları biliyorum. Satacak kişiler de değiller. O yüzden çırpınıp duruyorlar. Bilanço ve sizin dediğiniz gelişmeler olumlu olur ise ne yapacaklar merak konusu..

2. Ekonomi Bakanlığının Raporu..
    https://www.ekonomi.gov.tr/portal/Sh...CM%2FEK-252851

3. Soruşturma
    MADDE 2- (1) Yerli üreticiler Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. (Kütahya Porselen) ve
    Heriş Seramik ve Turizm Sanayi A.Ş. (Heriş Seramik) tarafından yapılan başvuruda, Çin Halk
    Cumhuriyeti menşeli “porselenden ve seramikten sofra ve mutfak eşyası†ithalatının dampingli
    fiyatlarla yapıldığı ve bu ithalatın yerli üretim dalında zarara neden olduğu iddiasıyla anılan
    ülke menşeli ithalata yönelik olarak bir damping soruşturması başlatılması talep edilmiştir.
    (2) Başvuru kapsamında sunulan bilgi ve belgelerin incelenmesinden, Çin Halk
    Cumhuriyeti menşeli ithalat için bir damping soruşturmasını haklı kılacak damping, zarar ve
    illiyet bağına ilişkin yeterli delillerin mevcut olduğu sonucuna varılmış olup, Çin Halk
    Cumhuriyeti menşeli “porselenden ve seramikten sofra ve mutfak eşyası†ithalatına yönelik
    olarak 24/9/2016 tarihli ve 29837 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan İthalatta Haksız
    Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliğ (Tebliğ No: 2016/38) ile bir damping soruşturması
    başlatılmıştır.
    (3) T.C. Ekonomi Bakanlığı (Bakanlık) İthalat Genel Müdürlüğü (Genel Müdürlük)
    tarafından yürütülen damping soruşturmasında nihai bildirimin ilgili taraflarla paylaşılması
    aşamasına gelinmiştir.

4. Tahtada resmen oyun oynanıyor. Bu sene gelecek kar 40 ve üstü olacaktır. Aşağısını mümkün görmüyorum. Tahta yapılanın tamamen sindirme baskı politikası olduğunu düşünüyorum. Kimse yenilmesin bu baskıya.. Zamanı gelince bu mesajımı paylaşırım. Sevgiler..
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

5. Tahta doğum sancıları çekiyor. Doğum yaklaşıyor. Sabır.

6. Mal kaptırmamak için çok çırpınıyor garibim. İşi zor bu tahtacının.

7. Adamlar malları el değiştiriyor. Operasyon hazırlığı da olabilir . Toplu tek kalem 4 basamaklı lot alım değişimi ilk kez gördüm. Normalde tarzıdeğilbu hissenin

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sn Maharaj sizden bi yorum alsak buralardaysanız beklentiniz devammı sevgiler

Sayfa 279/916 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •