Sayfa 9/15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
Arama sonucu : 119 madde; 65 - 72 arası.

Konu: duz dunya teorisi hakkinda sohbet- tartisma- degerlendirme vb..

1.  Alıntı Originally Posted by wise Yazıyı Oku
    kuzey yıkdızı dediğiniz Polaris işte, kuzen diyor yaz veya kış biri gelip sydney'de göstersin tüm masraflar benden diye

ayrıca amerikanın tabloid gazeteleri vardır, onlardaki iddiaları burada topic yapsak dünyanın ne üçgenliği kalır ne de küplüğü

http://www.viralnova.com/crazy-tabloids/ yeter ki siz inanmak istiyorum deyin..!!
    https://www.youtube.com/watch?v=ahNfU7zYlmY

kuzenine videoyu izlet bunlar perspektifle alakalı şeyler ufuk çizgisinin arkasında kaldığı için polarisi göremiyorsunuz yani

ayrıca polaris tepede sabitt olduğu ve polarise yakın yıldızların görece yavaş dönerken uzak olan yıldızların daha hızlı döndüğü söyleniyor ilginç bir saptama bu videoyu beğendim yeterince ikna edici...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

2. yıllarca denizle uğraşmış birine uyduruk bir görüntü gösterip polaris gözünün önündeymiş demek bigotlara özgü bir tavır anca

adam diyor ki hadi ben polarisi göremedim, sen benim gördüğüm takım yıldızları Türkiyede göster bilimsel olarak kanıtla, inanayım

ben sana kennedy suikastını Türklerin yaptığına dair bir sürü kaynak göstereyim, neyi kanıtlar...?

Degerli forumdaslar,

Yazilarinizi takip ediyorum. Guzel ve kaliteli bir tartisma oluyor. Cevaplarimi hazirladiktan sonra tartismaya birkac gun icinde yeniden mudahil olacagim. Esen kalin efendim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Boşuna tartışmayın.. ben size söyliim dünya nasıl..

Dünya portakal gibi.. dışında sert bir kabuk var.. içi cıvık ve sulu.. biz de kabukta yaşıyoruz..

5. İlginç bilgiler var.
    Koskoca Amerika bile film stüdyosunda aya çıktığını göstermişti dünyaya.
    Gerçekten herşeyi sorgulamak gerekiyor. Ama enerjinizi başka konulara harcasanız daha iyi olurmuş.
    İlkokul çocuğuna bile sorsanız dünya düzmü diye. Size düz olsa gemiyle dünyanın etrafını dolaşanlar dünyanın sonuna geldiğinde aşağı düşerlerdi diye bir cevap verirdi ..

dünya flat
    IQ flat
    bence sorun yok...

ayda lazer reflektörü var..
    elle konuldu..
    çevir lazerini kontrol et stüdyo mu
    gerçek mi...

Apollo 11 Lunar Laser Ranging Experiment

7.  Alıntı Originally Posted by hissedar001 Yazıyı Oku
    İlginç bilgiler var.
    Koskoca Amerika bile film stüdyosunda aya çıktığını göstermişti dünyaya.
    Gerçekten herşeyi sorgulamak gerekiyor. Ama enerjinizi başka konulara harcasanız daha iyi olurmuş.
    İlkokul çocuğuna bile sorsanız dünya düzmü diye. Size düz olsa gemiyle dünyanın etrafını dolaşanlar dünyanın sonuna geldiğinde aşağı düşerlerdi diye bir cevap verirdi ..

sonuna düşme diye birşey yok dünya buz duvarlarla çevrili deniyor yani düz dünyacıların iddiası bu. gayet mantıklı bence. antartikaya gidiş neden yaasak neden maden aranmıyor bir düşünmek gerek...

8.  Alıntı Originally Posted by EKaya Yazıyı Oku
    dünya flat
    IQ flat
    bence sorun yok...

ayda lazer reflektörü var..
    elle konuldu..
    çevir lazerini kontrol et stüdyo mu
    gerçek mi...

Apollo 11 Lunar Laser Ranging Experiment
    hangi apollo uçuşunda yerleştirilmiş bu reflektörler merak ettim
    bence boş bir haber reklektör falan yok

Sayfa 9/15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •