tamam dostlar meç in %20 payı olduğu anlaşıldı...ama hala merak ediyorum acaba karın pazarlamaya aktarıldığından neden şikayet ediyordu...zaten kendisi de kazanıyordu ???
tamam dostlar meç in %20 payı olduğu anlaşıldı...ama hala merak ediyorum acaba karın pazarlamaya aktarıldığından neden şikayet ediyordu...zaten kendisi de kazanıyordu ???
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Sizce şirket kârını pazarlamaya aktarmayı bırakıp satıştan kar almayi Mec amcayı dışarı atmak için veya o böyle istedi diye mi yapıyor. Bence büyük resme bakmak lazım şirket büyüyor ve herkes pozisyon alma peşinde. Kavga ne kadar büyükse herkes kesilen danadan payını fazla almaya çalışıyor. Hayvanı mundar edecekler. Bir de sadece bu forumda değil heryerde silver konuşuluyor. Sonra herif mal satacam diyor. Maşallah hemen de alıcı buldu. Hedefe ulaşacak Allah in izniyle amma o seviyeden yeni ortak olanlar biraz bekleyecek. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben MEÇ amca olsam hisse satış kararımı önce ortaklarıma açarım derimki “değerli ortağım İbrahim Atay ben pazarlamada zaten ortağım endüstrideki hisselerimi satacağım alırmısın” Atayda bu fikre olumsuz yaklaşınca “o zaman şu endüstrinin önünü biraz açın” demiştir. Baktı onuda yapmıyorlar başlamış dökülmeye yok beni pazarlamanın yönetim kurulundan neden çıkardınız yok endüstrinin karını neden pazarlamaya aktarıyorsunuz. MEÇ heryerden kazanayım istiyor bence.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Eğer bu dediginiz dogruysa bunlar harbiden ky nin yıllarca parasını soymuş demektir. yani kağıdın son 2 yıldır 1 tl altına düşmemesi biraz daha istikrar kazanması MEÇ in isyan bayrağını açmasından olamaz bence. Bunun başka büyük bir sebebi var kesinlikle. Bu her neyse ya MEÇ bunu istemiyor yada MEÇ i bunun içinde istemiyorlar. Yada MEÇ işi bahane bilanço ciro vs hikaye bunlar piyasaya mal çıkartıp ellerindekilerle beraber millete komple döşeyecekler. 4. Şık yok. Ytd
Mastori'ye katılıyorum. Mec amcanın sattığı yerden alanları biraz bekletebilir. Az buz mal değil, o malları toplayanları veya toplayan tek kişi ise o kişiye bezdirmeden yukarılara sürmesi pek mümkün gelmiyor bana. 2.30 - 2.48 arası sattı şimdilik.
Bir de Bist'e sağlam bir düzeltme gelirse ki bence gelmesi muhtemel, Silver'ın da düzeltmeye ayak uyduracağını düşünüyorum. Hatta güzel alım fırsatı çıkabilir karşımıza.
Kısa vadede olumlu olabilecek ilk olay bilanço. Ciro 250 gelirse tadından yenmez.
Uzun vadede sorun yok. 2020 yılına kadar 1 milyar ciro yolunda ciro artışları gelsin her çeyrek yeter. Takip edeceğim ana gösterge budur benim için bu hissede. 3-5 yıl sonra vay be ne rakamlardan geldi diyebileceğimiz rakamlarda olduğumuzu düşünüyorum şu an.
Herkese iyi haftasonları.
MEÇ iddia edildiği üzere malları kendi aldiysa içerde sözü geçmediği için dışarda hisse fiyatını ben belirleyecegim mesajı veriyor. Eğer kendi aldiysa aracı olmadan bu işler aracısız olmaz o zaman bist de de onun amcalari var demektir. Bu ciddi bir soylemdir ucu şuna dayanır geçmişteki kemer country vs hikayelerinin içinde bu amcanın uzantısı vardır demektir. Yada MEÇ amca sirkete yabancı ortak istiyor ıcerdeki ler yok biz böyle iyiyiz nasılsa milleti istediğimiz zaman s.lkeriz diyor olabilir. MEÇ te belki masaya sağlam bi secenek sunmuş olabilir. O zaman bende malımı yabancıya satarım siz de mecbur kalırsınız da diyor olabilir. Çünkü MEÇ 550 bin mali ya kendi aldı cep to cep. Yada birine anlaşmalı sattı. Eğer anlaşmalı sattı ise bu malları da satmis olabilir. O mallar deltada şu an. Deltayı sağlam takip edin ortaklar. Bir de Citi menkul malların da satış olacak mı onu izleyin. İş yatırım malları Artıyor sa bence orda ana ortak malları var malları ona satıyor olabilir. O zaman niye piyasadan satsın değil mi? O zaman da diğer opsiyon patron mu bistci. Valla seçeneklerin alayında adam gibi bir durum yok. Büyüyecek ise neden karı bugüne kadar sakladı şimdi aklına geldi paylaşmak ? 20 milyon cirodayken 1 usd olan tahta 250 milyon ciro da niye 0.6 usd ? Bu herifler hiç para kazanmadi mi halka arzdan alan bekleyen herifler var mı acaba? Yıl 2006 haziran da ortaklar puntoya biniyordu da hala ayni arabaya mı biniyorlar ? Akıllansınlar artık millet eski keriz değil bakınız foruma daha bu kadar bilinçli ortam olmadı burada. Yada MEÇ cebi yazdılar nasılsa direk arayip soralım ne var ki hala ortak değil mi? Adamın konumu benim parami etkiliyor ise ne var bunda? Ytd
Son düzenleme : mastori; 26-01-2018 saat: 21:16. Sebep: Yanlış yazı
Şirketin en büyük sorunu bilançolarda karlılığın düşük olması, hatta geçmiş dönemlerde zarar yazması. Bu pazarlama şirketi mevzusu önemli bir mevzu. İleride pazarlama şirketi ile birleşme yaşanır umarım. Şirket kritik bir eşikten geçiyor. Hedefledikleri ciro yolunda ya halka açık büyük bir şirket gibi davranacaklar ya da eskisi gibi kendi çapında aile şirketi kıvamında devam edecekler. Biz birinci ihtimale yatırım yaptık. Zaman gösterecek.
Yer İmleri