Sayfa 88/571 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 697 - 704 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. Ben cahilim, biri bana bu tahtayı anlatsın? BY 19.5 ve 20 TL arası mallanmadı mı? BY şu an tahtada KY ile nerede ise aynı fiyattan mallanmış durumda değil mi? Biri bana tane tane anlatsın ?

2. Ben 15.50drn 100lot aldım ve karla sattım ky daha sonra neden 19 20 den aldı gercekten merak edıyorum yanı hısse zaten pahalıydı neden 2tavandan sonra alındı beklentımı vardı

3.  Alıntı Originally Posted by Yildirim23612 Yazıyı Oku
    Ben 15.50drn 100lot aldım ve karla sattım ky daha sonra neden 19 20 den aldı gercekten merak edıyorum yanı hısse zaten pahalıydı neden 2tavandan sonra alındı beklentımı vardı
    beklenti vardı tabiki Bloomberg TV ye çıkıp yanına Denizbank ıda alıp ballandıra ballandıra anlattılar bizde 20 den mallandik yani bu muydu tüm hikayesi inşallah ama aldığımız yere gelir satar gideriz

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    647
     Alıntı Originally Posted by Yildirim23612 Yazıyı Oku
    Ben 15.50drn 100lot aldım ve karla sattım ky daha sonra neden 19 20 den aldı gercekten merak edıyorum yanı hısse zaten pahalıydı neden 2tavandan sonra alındı beklentımı vardı
    Kuraldır: Bir tavan bozulduysa o kağıdın yanına KY isen uğrama. Ha tekniğin iyidir derinlik ve teknik takip edersin kulağın anlık haberlerdedir trade yap zararı olmaz ama KY ise kaç hem de ne kaç. Elinde bu kağıdı pahalı bulunduran Allah yardımcısı olsun inşallah kar ederler. Tabi birde KY şu stop işini iyi yapabilmeli aksi halde borsadan uzak dursunlar zamanında çok çektim oradan bilirim.
    Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    beklenti vardı tabiki Bloomberg TV ye çıkıp yanına Denizbank ıda alıp ballandıra ballandıra anlattılar bizde 20 den mallandik yani bu muydu tüm hikayesi inşallah ama aldığımız yere gelir satar gideriz

Allah yardımcınız olsun ıns zarar cıkar ama bana cok mantıklı gelmedı çünkü 2 tavan dan sonra zaten yukselısı yaptı sonrası tehlıkelı. Ama bıxım ulkede ky dolandırmak usulden olmus

6. Birde sunu sormak ısterım bu hısselerın tamamına yakını kucuk yatırımcıda denızyatırım bu kadar malı nerden bulduda sattı

7. ben düşmez demiyorum ama taban 15,5 olursa alırım diyorsanız ve kağıt %10 düşerken öküzün trene baktığı gibi bakarsanız bu kötü niyettir az satışları karsilasa -%2-3 de durabilirdi ben stop loss yapmadiysam sebebi TV ye çıkıp yaptığınız açıklamalardir. yatırımcıyı yanlış ve kötü amaçlı yönlendiriyorsunuz.

8. arkadşlar, şirketin 9 aylık bilançosundaki kar 23.000.000 tl

sermayesi 15.000,000 tl

şirket 9 aylıkda sermayesinden daha fazla kar açıklamış, şurda bekleyin bakalım 1 ay daha 2017/12 bilançolar açıklanacak, eğer yalan dolan değilse bilançosu zaten bu fiyatlarda kalmaz,,,ytd

Sayfa 88/571 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •