Yau heheeee siz atın tutun burada millet 10 günde yüzde 20 karı cebe koymuş ..biz haala gelecek günlere güzelleme yapiyoz...
Yani prim yapanlar da spekülatif hisselerde değil bankalar..
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yau heheeee siz atın tutun burada millet 10 günde yüzde 20 karı cebe koymuş ..biz haala gelecek günlere güzelleme yapiyoz...
Yani prim yapanlar da spekülatif hisselerde değil bankalar..
Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...
Sn. metyusanus,
Mart 2017'de bu hisse 8,90 TL olmadı. Aynı dönemde endeks de 89-90 bin civarındaydı. Bir yanlışınız olabilir. Satın aldığınız yere bir daha sorun derim.
İkincisi, sizin kısa vadeli beklentilerinizi burada karşılayamadığı için eminim Kordsa yönetimi de üzgündür. Ancak siz de bir hisseyi alırken nerede, ne zaman alınacağı konusunda profesyonel bir danışmanlık alsanız daha iyi olur kanımca.
Burada daha sağlam içerikli, nitelikli paylaşımlarınız olursa hepimiz yararlanırız. Yoksa zarardayken yakınmanın kimseye bir faydası olmayacaktır. Hepimiz ticaret yapıyoruz sonuçta, kar etmek gibi zarar etmek de var. Sabır gösteren herkes karşılığını elbet alır.
Nitelikli paylaşımlar bankaların yüzde 20civari prim yaptığı iki haftada bizim eksi kapatmamizmi ...ne niteliği ...zaten yok şöyleydi böyleydi diyenler yüzünden insanlar burada umutla bekliyor ve diğer para kazandıran hisseleri kaybediyor..
Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...
Gelelim teknik anlamda neler olabilir?
Şimdi, 8,40 güçlü hacimle geçilmediği sürece 8,90-9,20 biraz zor. Yüksek hacimli bir alım furyasına ihtiyaç var.
Ancak ben 8,40 çanağının bu seferki geri çekilme sonrası fincan kulp formasyonuna dönüşerek 8,90 - 9,20 - 10,40'ların da muhtemel hedefler arasında olduğunu düşünüyorum. Olmasa da bir gün olur elbet
Yatırım tavsiyesi değildir. Biraz hayal kuruyorum.
Eminim.gecen sene 8,90 larda da millete aynı hikâyeyi anlatıp milletin önünü kestiniz...8,90 dan 6,60lara geri geldi şimdi 8.10 ...su daha hikaye anlatin
Yer İmleri