Sayfa 312/652 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    seni aramızda görmek çok sevindirici dostum..umarım tüm ky lar birlikte kazanırlar...ama tokkan kardeş eski nicin olan paskal ı tekrardan kulanmayı düşünür müsün acaba ??
    başkası tarafından kullanılıyor diye uyarı yapıyor ve kabul etmiyor..
    Grafik Yorumcusu

2. Dostum gecikince bir hayranın kapmış nicini dostum...bence küçuk bir ekleme ile tanindiğın nicini al....şahsen ben nicimi 8 yıldır değiştirmedim..sonuçta bir cok dostumuz bu nicimizle taniniyoruz...☺☺☺☺

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
    hissede yeni bir yükseliş trendinin kasım ayı başlarında başladığını da bilelim. hisse senedinin fiyatı her gün değişse bile
    fiyatın yukarı doğru ilerlediği grafikte kolayca görünüyor..
    https://i.hizliresim.com/YgWgR2.png
    Grafik Yorumcusu

4. Gents dirençler 1.84-1.87
    Destekler 1.80-1.78

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. hisse senedi yatırımlarını bilinçli yaptığı belli olan farklı profildeki arkadaşları görmeye başlamak çok sevindirici gelişme.
    Fiyat ve miktar hareketlerinin çok volatil olduğu , heyecanı yüksek ve kısa vadede hemen sonuç almayı bekleyen ilgililerden , yavaş yavaş orta ve uzun vadeli yatırımcıların bu topiğe gelmesi, eş zamanlı olarak ortak satışının artık görülmemesi ve uzun vadeli trendin yukarıyı gösterme sinyalleri umut vaad ediyor. Takas dağılımı da, kurumsal yatırımcı ve yabancılar dahil çok zengin bir çeşitlilik gösteriyor saklama kurumlarının isimlerine bakıldığında. Yani oyuncu grupşarın cirit attığı bir hisse olmamış hiç.
    İlaveten son çeyrek bilançosu (çok iyi gelmesine gerek yok) normal gelirse (ciro ve karlılık, ilaveten borçlulukla ilgili mali yapı) trende destek verecektir. Çünkü zaten göreceliş olarak market değeri ve rasyoları düşük olan bir şirket, sadece son çeyrek performansına bakarak yön belirlenmemesi gerekir.
    Ortak satışı gelmezse biraz sabır iyi bir performans getirebilir. 15 şubatta vergi dairesine sunulacak geçici vergi için yıllık beyanname küçük mesajlar vercektir gidişatla ilgili. Her ne kadar vergi için hazırlanan mali tablolar solo ve vergi mevzuatı kriterlerine göre olsa da yani konsolide ve IFRS kriterlerine uygun olmasa da, yakın gelecekte ilk veri 15 şubatta gelecek.
    İlk yorumları o zaman değerlendiririz.

6.  Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku
    hissede yeni bir yükseliş trendinin kasım ayı başlarında başladığını da bilelim. hisse senedinin fiyatı her gün değişse bile
    fiyatın yukarı doğru ilerlediği grafikte kolayca görünüyor..
    https://i.hizliresim.com/YgWgR2.png
    Çok güzel yorum...tarzin cok guzel dostum...grafiklerin altini ustunu ky larin anlayacagi sekilde dolduruyorsun...

Gecmiste bazi ky dostlar hisssede kacıs bosluğu oluşmus ise alirim diyorlardi..şimdi neden bunu dediklerini yorumunu okuyunca anliyorum...

Hisse gercekten de 3.ceyrek bilancosunu acikladiktan sonra bir yukselis trendi olusturmus...

Bana gorede artik yeni diplet 1.68-1.70 seviyeleridir...

Iyi bilanco gelirse artik ordan almak cok zor olur ama kotu gelirse tekrardan 1.50 leri gosterebilirler....

7. Hem temel hem teknik olarak büyük bir rallinin başlarında bir hisse gibi görünüyor, bir yol kazası olmaz ise büyük rallisini yapar sabreden yatırımcısını yaşatır bu hisse. Yeterki karlılık ve büyüme devam etsin.

8. Arkadaşlar.
    gentaş yıllardır düzenli kar eden ve temettü dağıtan,sermayeyi arttıran ve patronları hak hukuk bilen insanlar.
    ancak süslü laflara dikkat edin.kötü niyetli insanlar dadandı sayfaya.
    Son düzenleme : kıbrıscık; 28-01-2018 saat: 19:37.

Sayfa 312/652 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •