Katilimi artirmanin baska yollarini bulalim. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akıl,adama sermayedir.
Originally Posted by kar Katilimi artirmanin baska yollarini bulalim. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. güneysuya teklif ettim 1. ye tam 2. ye yarım 3. ye çeyrek simit
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 güneysuya teklif ettim 1. ye tam 2. ye yarım 3. ye çeyrek simit Başgan bizi tatile götür
Originally Posted by CÜNEYT Başgan bizi tatile götür güneysuya onuda teklif ettim yaza bizi güneysu 10 ar günlüğüne tatile yllayacak suriyeye
Originally Posted by ayhan53 güneysuya onuda teklif ettim yaza bizi güneysu 10 ar günlüğüne tatile yllayacak suriyeye yok başganım o tatilleri bilirim gidip de dönmemek var. nereye gönderecek merak ettim şimdi
Originally Posted by CÜNEYT yok başganım o tatilleri bilirim gidip de dönmemek var. nereye gönderecek merak ettim şimdi yazılarımı alıntı yaparken dikkatli oku suriye dedik ya
Originally Posted by ayhan53 yazılarımı alıntı yaparken dikkatli oku suriye dedik ya yok ben gelmiyeyim oraya
Originally Posted by ayhan53 güneysuya teklif ettim 1. ye tam 2. ye yarım 3. ye çeyrek simit iyiymiş!
Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Forum Rules
Yer İmleri