Artan

440,00 10 18:10
15,51 10 18:10
11,13 9.98 18:10
44,08 9.98 18:10
73,85 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

119,80 -9.99 18:10
16,16 -9.97 18:10
260,25 -9.95 18:10
16,60 -7.52 18:10
23,50 -6.82 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.479.451.159,50 18:10
9.018.106.905,20 18:10
7.681.754.458,40 18:10
6.820.525.759,68 18:10
6.778.770.036,81 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Arama sonucu : 8108 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 3 sene önce almak istediğim bir ev vardı fiyat 220 bin tl benim 20 bin tl nakitim vardı. Krefi çeksem 200 bine alabilirdim. 1sene sonra nakitim 50 bin oldu ama evde 260, şimdi nakitim 100 bini buldu ama evde 360 bin oldu. 260 bin kredi çekmem lazım. Şimdi ben paramı bitiktirdim hele bi anlatın. Ev almak hee zaman karlıdır. Kafanızda plan ve ödeme imkanı varsa biran önce almaklazım. Yoksa geçen her sene boşa geçmiş oluyor.

F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    3 sene önce almak istediğim bir ev vardı fiyat 220 bin tl benim 20 bin tl nakitim vardı. Krefi çeksem 200 bine alabilirdim. 1sene sonra nakitim 50 bin oldu ama evde 260, şimdi nakitim 100 bini buldu ama evde 360 bin oldu. 260 bin kredi çekmem lazım. Şimdi ben paramı bitiktirdim hele bi anlatın. Ev almak hee zaman karlıdır. Kafanızda plan ve ödeme imkanı varsa biran önce almaklazım. Yoksa geçen her sene boşa geçmiş oluyor.

3 senede %50 den fazla artmış bir ev bulmuşsunuz..bravo, altın gibi maşallah.

Burada yazılanları okuyunca ev fiyatları tepetaklak, millet evini satmak için üste para verecek gibi bir görüntü çıkıyor...Şaka bir yana, hedeflediğiniz ev piyasa ortalamasından çok daha fazla artmış..ev istabul da değil herhalde, izmir-bursa-çanakkale gibi üç şehir tahmini yapayım

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    3 senede %50 den fazla artmış bir ev bulmuşsunuz..bravo, altın gibi maşallah.

Burada yazılanları okuyunca ev fiyatları tepetaklak, millet evini satmak için üste para verecek gibi bir görüntü çıkıyor...Şaka bir yana, hedeflediğiniz ev piyasa ortalamasından çok daha fazla artmış..ev istabul da değil herhalde, izmir-bursa-çanakkale gibi üç şehir tahmini yapayım
    Aynen ev istanbulda değil. Zaten burada herşet istanbuldaki milyonluk lüks konutlar üzerinden örnekleniyor. Gelin anadoluya evler nasıl değerleniyor görün. İstanbulda rant doydu ama anadıluda bursa, izmir, samsun, trabzon vs müthiş değerlenme var ve dahada artmaya devam edecek gibi duruyor.

4.  Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Aynen ev istanbulda değil. Zaten burada herşet istanbuldaki milyonluk lüks konutlar üzerinden örnekleniyor. Gelin anadoluya evler nasıl değerleniyor görün. İstanbulda rant doydu ama anadıluda bursa, izmir, samsun, trabzon vs müthiş değerlenme var ve dahada artmaya devam edecek gibi duruyor.

diğerlerini takip etmiyorum ama izmir diyorlar yahu,izmir tam bir balon ibretle izliyorum.şimdi bir istanbul göçü balonu sürüyor.bu da kanal balonu, finans merkezi balonu gibi fark yok. izmirde hane halkının geliri gülünç seviyede, o balonu şişirmesi zor. istanbul göçü balonu ile malı çakabildikleri kadar çakacaklar.izmir öyle bir yer ki fabrikada kendine deneyimli diyen adam 2500-3000 zor görüyor.gerçi anadolu komple böyle rezalet. haa birde folkart denilen ikiz kuleler var,biride 3 derece göçtü gerçi. neyse bu anlı şanlı kulelerde lansmada milyon TL ler gazlanan ofisler 400k ya alıcı bulamıyor. hayalet kasaba gibi.dışarıdaki ledli şebeklik sizi aldatmasın.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    biride 3 derece göçtü gerçi.
    nasıl yani?

kaydımı?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    diğerlerini takip etmiyorum ama izmir diyorlar yahu,izmir tam bir balon ibretle izliyorum.şimdi bir istanbul göçü balonu sürüyor.bu da kanal balonu, finans merkezi balonu gibi fark yok. izmirde hane halkının geliri gülünç seviyede, o balonu şişirmesi zor. istanbul göçü balonu ile malı çakabildikleri kadar çakacaklar.izmir öyle bir yer ki fabrikada kendine deneyimli diyen adam 2500-3000 zor görüyor.gerçi anadolu komple böyle rezalet. haa birde folkart denilen ikiz kuleler var,biride 3 derece göçtü gerçi. neyse bu anlı şanlı kulelerde lansmada milyon TL ler gazlanan ofisler 400k ya alıcı bulamıyor. hayalet kasaba gibi.dışarıdaki ledli şebeklik sizi aldatmasın.
    kacirdigin bir nokta var

Izmire Istanbul dan goc edenlerin cogu emekli. Senin bahsettigin dogudan gelenler ama onlarin toplama orani nedir kimbilir?

Su bir gercekki Istanbul dan Izmire goc bu hizda devam eder. Liberal tayfanin kacacak daha duzgun lokasyonu yok zaten Izmire liberalizmin ana kalesi Turkiyede orada kendi evlerindeymis gibi hissediyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku

ben inşaat sektörüne yıllarını vermiş bir mühendisim, sen ne ayak birisin anlamadım, folkartla alakam yok, ilgim de yok ama sen hayatında hesap kitap yapmamışsın.

folkart yapı itibariyle ikiz kule, 200metreden fazla yüksekliği var,öyle bir binanın 3 derece yatması demek en yüksek noktasının 10 metre deplasman yapması demek. yahu sen ne biçim bir adamsın ki böyle bir yalan söyleyebiliyorsun?

buradaki cahil cühela kahvehane muhabbetinden, muhaliflerin akplilerden çomarlık denen şu zamazingoda farkları olmadığını bildiğimden yazmayacaktım ama yeter be iyice midem bulandı be kardeşim şu cahilce bilgisizce yazı yazıp duranlardan. hadi beni ilgilendirmez kimin ne yazdığı ama belli ki işiniz gücünüz yok aylak boş beleş adam dolu.

sen teknik adam mısın 3 derece yattı diyorsun, harita mühendisi falan alıp götürüp nivoyla mı ölçüm yaptırdın? hayır folkartı sevmem etmem yandaşlıkla bir sürü imar alıyorlar ama bir mahkemeye verseler ticari itibar zedelemekten tut bir sürü suçtan bi tarafından kan alacaklar deve yükü tazminata mahkum olacaksın, belli ki onun bilgisine bile haiz değilsin.

8.  Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    3 sene önce almak istediğim bir ev vardı fiyat 220 bin tl benim 20 bin tl nakitim vardı. Krefi çeksem 200 bine alabilirdim. 1sene sonra nakitim 50 bin oldu ama evde 260, şimdi nakitim 100 bini buldu ama evde 360 bin oldu. 260 bin kredi çekmem lazım. Şimdi ben paramı bitiktirdim hele bi anlatın. Ev almak hee zaman karlıdır. Kafanızda plan ve ödeme imkanı varsa biran önce almaklazım. Yoksa geçen her sene boşa geçmiş oluyor.

İyi lokasyondan alınan ev diyelim

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •