Sayfa 173/727 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 5810 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    ben tamamen amatör branşlar açısında değerlendirdim bjk hisse açısından demedim(ayrıca teknik oluşumu tamamlamış hisseler bahane aramakta yorulmaz ve bjk teknık olarak muazzam aşamada sen dersin ki transferler ya da maçı kazandı ben derım kı teknık zaten hazırdı bahanesı oldu )
    amatör branşları yük olarak görmek bu takımın kuruluşuna ters düşer jimnastik amaçlı bir araya gelen 22 kişinin spor yapması ile başlayan bir oluşum buralara geldi
    Hakk-ı âliniz var... Ama o zamanlar BJK idik şimdi BJK AŞ... Dolayısıyla vakıf olmadığımıza göre kar amacı gütmek ticari ve teknik icablar gereğidir. Buna engel olan yahut zarara sebeb olan her branşın da "yük" olmaktan çıkarılması gerekir.

2. Hafta sonu kap haberi gelmedi wagner love un.. bu sefer yine beynimizle oynuyorlar

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. bu hissenin yükselişe geçmesi için speğin kafasında acaba bu senede mi şampiyon olacak düşüncesinin yerleşmesi gerekir. Bu da bence 3 haftaya belli olur. Başakşehirin ts ve fener maçlarında puan yada puanlar kaybetmesi,bizimde hiç puan kaybetmeden yolumuza devam etmemiz.

4.  Alıntı Originally Posted by leoleon7455 Yazıyı Oku
    bu hissenin yükselişe geçmesi için speğin kafasında acaba bu senede mi şampiyon olacak düşüncesinin yerleşmesi gerekir. Bu da bence 3 haftaya belli olur. Başakşehirin ts ve fener maçlarında puan yada puanlar kaybetmesi,bizimde hiç puan kaybetmeden yolumuza devam etmemiz.
    Evet rakiplerin puan kayıpları başladı...ts ve fb maçının en çok kaz***** bjk oldu...ileriki haftalarda bu kayiplar başakşehir ve gs ile devam ederse....
    .....Bu hafta kasımpaşa maçı galibiyeti çok önemli idi,.. bu kasımpaşa bize herzaman ters gelen bir takımdı....
    ....Bjk bu kadro derinliğinin faydalarını ileriki haftalarda girecektir...
    .....vagner love un cenk tosundan daha iyi bir forvet olduğunu düşünüyorum...
    .....eger şampiyonlar ligi gibi şampiyonluğada konsentra olursak şampiyonluğun ilk favorisi bjk dır...

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by stress Yazıyı Oku
    Hakk-ı âliniz var... Ama o zamanlar BJK idik şimdi BJK AŞ... Dolayısıyla vakıf olmadığımıza göre kar amacı gütmek ticari ve teknik icablar gereğidir. Buna engel olan yahut zarara sebeb olan her branşın da "yük" olmaktan çıkarılması gerekir.
    bjkas'ın halen % 51 bjk derneğinin şu soru sorulmalı yanlış bir şekilde yapılan futbolcu trasferlerine mı fazla para harcanıyor amatör branşlara mı bence öncelikle bunun düzeltilmesi gerekir

6. Maliye Bakanı Ağbal, spor kulüplerine vergi iadesi yoluyla destek geleceğini açıkladı
    http://www.borsagundem.com/haber/spo...-yolda/1272200

7. Spek rahatlıyordur, her türlü haberi satış baskısı olarak kullandığı için

Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. ne teknik sorunu var ne de beklenti sorunu var sanırım zaman sorunu var 4.08 de174 bin diğer kademeler den sadece4.13 122 bin diğer kademeler daha az

Sayfa 173/727 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •