Deyyom ki
Kızını dogmeyen dizini doger
Şimdi fet nedir
Aslen bi matbaa
Tüm matbaalarin tek amacı
Daha çok baskı ile
Daha çok kazanma
Zate bastiginda bangonot ise
Haliyle
Ama şimdi kisraga samanı arpayi yawascana yidircen
Yoksa kisrak şişer
Hazine bence bu aksiyonu doğru ama geç yaptı
Bi beş senecik kadan
Obama klinton filan oyaladi
Allah trump a zeval vermeye
Beline kuvvet Trump
Geç geldin pir geldin
Gerci şu anki firen koyma hızını gorcez
Olası kazada kaç kırıkla atlatilcak
Yani deviruv ustadim diyomki gene
Hiçbi balon sonsuza dek sismez
Ama çok siserse Doğum kaçınılmaz
bende birşey karalayım bakim birşeyler...nacizane enki arkadaşa gelsin.Ama borayaşara değil..O ağır abi...basar fırçayı valla
Şimdi bu FED varya bu FED ..ben sıkılaştırmayı artıracam ...parayı daha çok çpğıracam anavatanına..alsana 2018 de 4 faiz artışı..Az gelişen paspal ülkeler mokunzu yeyin dedi diyelim...
Ne olur kısa sürede? dxy fırlar 100 lere...hazinesinde yeterince dolar yada altın olamayan ülkelerde başlar bir çatırdı.sonra yandım anam naraları..yerel paralar değer kaybeder..enflasyon patlar.Borç ödenemeyecek hale gelir.Sermaye çıkışı kısıtlanır...Peki yeni bir krizmi gelir? hayır...önce bir sarsılır piyasalar...ABD den birileri etrafı yumuşatmaya çalışır.yeni QE ler konuşulur..geçer biraz zaman...eee sonra İtalyadaki tahvil balonunu engellemek için ECB paracıkları enjekte eder italyan bankalara.Ama geçici olarak tabiki. Draghinin gücü yettiği kadar...Almanlar başkaldırır biz enayimiz diye? eninde sonunda italyan bankalarındaki tahvil olayı ECB nin aldığı çürük tahvillerde dahil patlar .İşte ozaman küresel kriz meyadana gelir.
Yer İmleri